IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brabus подхвана хибридната S-Class

Тунингованият Mercedes-Benz S500 Plug-in Hybrid разполага с 500 к.с. и 890 Нм

Brabus подхвана хибридната S-Class

Германският автомобилен производител Brabus, базиращ проектите си на модели на Mercedes-Benz, показа своя версия на новото поколение S-Class. Доработката е предназначена за хибридната модификация S500 Plug-in Hybrid, като е силова и оптична.
Brabus подхвана хибридната S-Class
Инженерите на Brabus са оптимизирали 3,0-литровия V6 двигател, който е част от хибридната система на автомобила. Стандартната мощност на бензиновия мотор е 333 к.с. и 480 Нм, но след намесата на компанията показателите са вече 385 к.с. и 550 Нм.

Промени по електрическото задвижване не са правени, като тунингованият S500 Plug-in Hybrid разполага с обща мощност от 500 к.с. и максимален въртящ момент от 890 Нм.

Доработката позволява на модела да спринтира от място до 100 км/час за 4,9 секунди, или с 0,3 сек. по-бързо от стандартния S500 Plug-in Hybrid. Максималната скорост е електронно ограничена на 250 км/час.
Brabus подхвана хибридната S-Class
От Brabus не съобщават дали промените по силовия тракт са се отразили на потреблението на гориво. Според официалните данни от Mercedes-Benz серийният S500 Plug-in Hybrid изразходва средно по само 3,0 л/100 км.

Визуалните промени при модела не са големи. Компанията е поставила изпускателна система от неръждаема стомана и стилен карбонов бодикит, както и допълнително LED осветление. Наличен е и богат избор от джанти с размер до 22 инча. Що се касае до интериора на B50 Hybrid, за него се предлагат всевъзможни доработки, като сред материалите присъстват натурално дърво, карбон и висококачествена кожа.
Brabus подхвана хибридната S-Class
Снимки: Brabus

0 от 500