IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Специално Audi A8 L за Япония

Версията Chauffeur ще бъде произведена само 5 екземпляра

Специално Audi A8 L за Япония

Специална лимитирана версия на флагмана си А8 ще пусне на пазара в Япония германската компания Audi. Модификацията носи името Chauffeur и е базирана на модернизираната удължена версия на модела.
Специално Audi A8 L за Япония
Audi A8 L Chauffeur ще бъде произведен в само 5 екземпляра, като се отличава с 20-инчови джанти. По-сериозните промени са в интериора, който е изработен според темата Marble Gray и разполага с индивидуални задни кресла, снабдени с адаптивни светлини за четене, мини бар и хладилно отделение.
Специално Audi A8 L за Япония
За задвижването на лимузината отговаря познатия V8 4.0 TFSI двигател, развиващ 435 к.с. и 600 Нм. Той е куплиран със система за задвижване на четирите колела quattro и автоматична трансмисия tiptronic.
Специално Audi A8 L за Япония
Специалният Audi A8 L Chauffeur вече се предлага в Япония на цена от 16 280 000 йени (приблизително 132 747 долара), или с около 5000 долара повече от стандартното Audi A8 L със същия двигател.

Снимки: Audi

Тагове: audi a8 l
0 от 500
  • #23
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    Айде, айде, понеже на Тойота всички модели не се в пъти по недозавиващи. Има достатъчно инфо какво могат Авенсис, Корола и останалите, демек нищо. Има и за великото им 4х4, което е пълен та*ак, и то тестове в щатско, където си имат стабилно лоби. Един умрял Пасат 4х4 им скри топката на дръгливия им СУВ
  • #22
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хех, ***, наистина ли си мислиш че проторипите от Ле Ман и Нюрбургринг имат нещо общо със серийните недозавиващи *** на Алди? Еех, деца, деца, дано все пак някога ви дойде акъла....
  • #21
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Те затова ли спират Амензис и Акордеон, заради непокриването на Евро6 от допотопните и жекционни малолитражки? Ясно!
  • #20
    7 rate up comment 2 rate down comment
    До:ебаните добричани ( преди 8 години )
    Толбухинските *** дали карат туй коли
  • #19
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Канцерогенните немски трошляци са за моргата вече.
  • #18
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    VW Group спира Touareg V8 TDI, Hybrid и Porsche Cayenne S DieselVolkswagen Group ще спре три от модификациите са популярните си SUV модели VW Touareg и Porsche Cayenne. Причината за това са навлизащите в началото на следващата година еко-норми Евро 6, които не могат да бъдат покрити от определени двигатели.В случая става дума за V8 TDI и Hybrid модификациите на Touareg. Хибридът е на практика единствения подобен автомобил от VW, който се произвеждаше серийно към този момент, а дизеловият автомобил има доста ограничена популярност.Що се отнася до Cayenne, там също отпада V8 дизеловия вариант. Причината е, че той не покрива Евро 6 и преработката му би била доста скъпа, като е малко вероятно инвестицията да се изплати.
  • #17
    1 rate up comment 2 rate down comment
    откраднаха ми праско ( преди 8 години )
    Тука пише ли нещо за конглугенти или да се махам...
  • #16
    1 rate up comment 2 rate down comment
    откраднаха ми праско ( преди 8 години )
    Някои да ми каже как да го копна тоя дето е 5 коментара по надолу
  • #15
    13 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "елитен немски ресторант." - ?!?! такова дживотно нема!как да нема? всяка дюнерджийница с места за сядане си е на практика елитен немски ресторант.
  • #14
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "елитен немски ресторант." - ?!?! такова дживотно нема!