IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото поколение Skoda Superb Combi

Моделът предлага до 1950 литра товарен обем

Новото поколение Skoda Superb Combi

Чешката марка Skoda показа официално новото поколение на комби версията на своя флагман Superb. Моделът ще се появи пред публика на автосалона във Франкфурт през есента, за когато е насрочен и стартът на продажбите.
Новото поколение Skoda Superb Combi
Skoda Superb Combi продължава традициите на предходните поколения, предлагайки водещи в класа обем на багажника и простор в салона. Съществена разлика обаче има в дизайна, който е далеч по-динамичен и стилен. Колата е изработена на платформата MQBb, използвана и за лимузината Superb.
Новото поколение Skoda Superb Combi
Що се касае до габаритите, новият Superb Combi има междуосие от 2841 мм и багажник с обем от цели 660 литра, или с 27 литра повече от предшественика. При сгъването на задните седалки обемът нараства до впечатляващите 1950 литра.
Новото поколение Skoda Superb Combi
Гамата мотори на новия Superb Combi е заимствана от тази на лимузината Superb. Това са ново поколение бензинови и дизелови турбо агрегати, предлагащи между 120 и 280 к.с. Двигателите покриват стандарта Евро6 и се оборудват стандартно със системата старт стоп. Трансмисиите са ръчна или автоматична DSG, а за някои модификации се предлага система 4х4.
Новото поколение Skoda Superb Combi
Всички подробности за новата Skoda Superb Combi ще бъдат изнесени по време на автомобилното изложение във Франкфурт през септември.

Снимки: Skoda

0 от 500
  • #35
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    Мда, сигурно са забравили кората и лазера е отчел до тавана....японска му работа. Багажника му е смешно да се сравнява с този на Супърб. А като се изправи 3-тия ред седалки и 3 торби от Метро не могат да се съберат
  • #34
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Измерен по начина по който се мерят останалите багажникци обема на багажника на Prius plus e 505 литра при сгънат трети ред - при вдигнат е 200 литра, максималния - сгънати 2 и 3ти ред измерени до тавана e 1750 - което е по маллко дори и от VW Passat Variant и несъизмеримо по малко от VW Sharan (който е в същия клас)
  • #33
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ако ти е толкова навътре и не можеш се довери на официалните данни, които казват, че Приус + има по-голям багажник. Ако са немци да се усъмниш в данните им, но това са японци, които са точни хора и с елементарни неща не се занимават. Още повече, че багажника винаги може да се измери какъв обем има. Не е разход на гориво, където пак немците най-много лъжат.
  • #32
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Лазерите можете да си ги заврете някъде. Приуса (Плюс)има значително по малък багажник, значително по малко вътрешно пространство, и при сходни двигатели като динамика харчи повече. Материалите в интериора са като спечелени от "Зрънчо"
  • #31
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Комбито е с по-малко от 3 см. по-дълго от седана. Багажника е голям наистина, но с Prius Plus е смешно да се сравнява. Просто видимо и на снимките си личи, че на Prius Plus е по-голям. Оня по-долу с мерките, дето обяснява кой как мерил да се застреля!Никакви паралелепипеди, никакви геометрични фигури няма. Мери се със специален лазерен уред багажника. Слага се в багажника,един лазер се върти, обхожда всички точки на багажника и изчислява точния обем.Ти като искаш мери с дървения метър на дядо си
  • #30
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Кой как го мери багажника не знам, но на Toyota Prius Plus багажника е огромен. Виждал съм го много пъти, возил съм се на седалките на третия ред и багаж съм карал и много добре знам, че е един от най-големите, които съм виждал на лек автомобил. Единствено на старите Volvo 740 багажниците бяха по-големи, които съм виждал. http://***.netcarshow.com/toyota/2013-prius_plus/1280x960/wallpaper_14.htm
  • #29
    3 rate up comment 0 rate down comment
    KLASIKA ( преди 8 години )
    Какво стана и отговор не искам!....Казах преди 8 години,че рано или късно отново квадратния дизайн ще е най-хубав!е някои щяха да "инфарктират"!Нарекоха ме закостенял и,че колите ще ставали все по кръгли...ха ха хаИ какво стана и отговор не искам!....Казах,че колите стават тежки ***!!!някои щяха да "инфактират"!!!!Сега всички производители свалят от колите от по 60 до 200 кг!Перке питам и отговор не искам!Аз съм не лош пророк,а ориентиран по красотата човек и затова съм пророк
  • #28
    6 rate up comment 4 rate down comment
    noname ( преди 8 години )
    Много красив дизайн, сигурен съм, че качеството и надежността са също на високо ниво.
  • #27
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Rambo ( преди 8 години )
    Хубав дизайн но за мен мазда 6 си оставя най-красивото комби. Затова и смятам следващата ми кола да е мазда 6 2016
  • #26
    5 rate up comment 0 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 8 години )
    До долния там, дето твърди, че няма дума "взаимствам"... абе ти кой ПУЦ си завършил??Колкото до комбито - чудесно е като дизайн, както обикновено е доста по-красиво от лимузината. За експлоатационни характеристики и качество е рано да се говори, най-вероятно ще превъзхожда вътрешните си конглокенти от VW Груп.