IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващият VW Golf GTI ще има 300 к.с.

Модификацията ще отслабне с 45 кг. в сравнение с настоящия модел

Следващият VW Golf GTI ще има 300 к.с.

Следващото поколение на Volkswagen Golf GTI ще разчита на мощност от 300 к.с. Това съобщава изданието Automobile Magazine, което публикува и свое виждане за това как ще изглежда автомобилът.
Следващият VW Golf GTI ще разчита на 300 к.с.
Според информацията ръководството на германския производител е разглеждало три варианта за двигател на модификацията, като вече се е спряло на 2,0-литровия турбомотор от сегашния Golf R. На американския пазар ще се предлага различен GTI, който ще бъде оборудван с 2,5- или 3,0-литров V6 агрегат.

След смяната на поколенията Golf GTI ще си остане с предно предаване и ще запази модулната платформа MQB. Хот хечът обаче ще отслабне с около 45 кг. в сравнение с предшественика си, като в списъка с опции ще влязат адаптивно окачване, нова спирачна система, допълнителни аеродинамични елементи и диференциал с повишено триене.

Също така модификацията ще получи най-съвременните системи за безопасност и електронни асистенти, които ще работят с помощта на камери, следящи обстановката около автомобила. Golf GTI ще получи цифров приборен панел, както и мултимедийна система, която ще се управлява гласово и с жестове.
Следващият VW Golf GTI ще разчита на 300 к.с.
Освен с GTI гамата „напомпани” Golf-ове ще бъде попълнена с версии R и RS. Първата ще разчита на 350 к.с., а втората – на 400 к.с. И двете модификации ще бъдат оборудвани с 2,0-литров двигател с 4 цилиндъра и 2 турбини, като по-мощната ще получи и електромотор, който ще дава допълнителна тяга при ускорение.

Снимки: Aitomobilemag.com

Тагове: volkswagen golg gti
0 от 500
  • #19
    32 rate up comment 8 rate down comment
    До Sirko ( преди 8 години )
    "е те тва е виагра за маже."Сирко, виаграта не се МАЖЕ, а се ПИЕ!Също както мозъкът трябва да се развива, а не да закърнява, какъвто е случая при теб! Като си изясниш тези няколко основни истини от живота и се научиш да пишеш, ела пак да във форума.
  • #18
    42 rate up comment 14 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Отвсякъде е пипнат! Изглежда супер, жалко че не мога да си го купя! Но много малко ми плащат за троленето! Трябва да троля най-малко 3 живота за да си купя това малко бижу!
  • #17
    39 rate up comment 10 rate down comment
    JDM+Mercedes ( преди 8 години )
    Абе говорете си каквото искате, обаче настоящото поколение ГТИ получава само позитивни отзиви. Става въпрос за качествата му.Иначе като КАЧЕСТВО, последният на истина качествен Голф, това беше четворката който вече е на 15-16 години модел. Дизайна не е лош иначе, консервативен както винаги от Фолксваген, но в същото време е и модерен, нещо което преди липсваше.
  • #16
    39 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не бе Sirko,това е един употребен дамски тампон. Виж, това, ако ти действа като афродизиак, т.е. виагра е друг въпрос.В тази връзка, знаеш ли какво е общото между тампона и българина?- Живеят на прекрасно място в кофти момент.
  • #15
    34 rate up comment 13 rate down comment
    Sirko ( преди 8 години )
    е те тва е виягра за изтенски маже
  • #14
    36 rate up comment 12 rate down comment
    Sirko ( преди 8 години )
    е те тва е виагра за маже.
  • #13
    35 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Шш ало! Не се подкачай с Пеуник! Да не се суешнеш с винкуело. :)Иначе - не е лоша колицата, ама за тея пари има един вагон по-добри автомобили ;)
  • #12
    42 rate up comment 20 rate down comment
    пернишки тунер ( преди 8 години )
    На тоя леген и 1300 к.с. да му турят все си остава леген. Който иска да му падат пломбите и да си разбие камъните в бъбреците - това е колата! Оригинална китайска изработка само за ценители. От Перник ще му се зарадват. Трябва да пуснат и версията Перник Едишън, за да зарадват най-големите почитатели на планетата на Гоуфу.
  • #11
    38 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    В другите сайтове пише, че ще намят теглото с 22 до 45 кг. Тук са се спряли на горната граница.
  • #10
    41 rate up comment 9 rate down comment
    Pero ( преди 8 години )
    Ииииии... *** голфо. Не кола а ракета.