IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi също ще се пробва срещу Juke

Японците ще разчитат на помощ от Renault-Nissan за бъдещия си кросовър

Mitsubishi също ще се пробва срещу Juke

Mitsubishi разглежда възможността за пускането на кросовър от B-сегмента, който да се конкурира с Nissan Juke. Това съобщава Auto Express, като се позовава на шефа на британското представителство на японската марка Ланс Брадли.
Mitsubishi също ще се пробва срещу Juke
Новият главен дизайнер на компанията Цунехиро Кунимото, който преди това е работил в Nissan и дори е участвал в разработката на Juke, има намерение бъдещите серийни модели на марката максимално да се доближават от концепта XR-PHEV II (на снимката), който бе показан на автосалона в Женева тази пролет.

Новият фирмен дизайн на Mitsubishi носи името Dynamic Shield. Според Ланс Браздли, автомобилите на марката могат да станат далеч по-изразителни и смели, без в същото време да изглеждат глупаво.

Що се касае до техническата част на бъдещия кросовър, засега в компанията не са взели окончателно решение. От една страна Mitsubishi има пълния ресурс да създаде подобен модел, но в същото време малкият кросовър е нишов продукт, който не е сигурно, че ще донесе приходи.

Затова в компанията обмислят вариант за разделяне на разходите с друг сериозен производител, като основният кандидат за това е алиансът Renault-Nissan. До началото на годината двата производителя си сътрудничеха активно, но съвместните им проекти бяха замразени.

Снимка: Mitsubishi

Тагове: mitsubishi xr-phev ii
0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    сони ( преди 8 години )
    прилича на аудиоусилвател за кола сони експлойд
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    ДОШО ( преди 8 години )
    Японците ще разчитат на помощ от Renault-Nissan за бъдещия си кросовър....__________________________________________Край.Продавам Сивика.!
  • #7
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    харесвам Митсубиши, защото са компания, която запази здравината на автомобилите си. Обаче интериора им е ужасен, няколко пъти исках да си взема митсубиши и все не го правя заради интериора, а и накрая пуснаха Лансер със смешни за това име двигатели.Просто май спряха да им финансират новите разработки, което за която и да е марка е равно на спад на клиенти.
  • #6
    5 rate up comment 3 rate down comment
    бд ( преди 8 години )
    Все по *** и скъпи стават гадните коли.
  • #5
    9 rate up comment 3 rate down comment
    thebrainless ( преди 8 години )
    Като говорите за грозни автомобили, винаги може да се сетите за SsangYong Musso например. А и последния Аутлендър не е мого голям красавец.
  • #4
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Според мен има някаква грешка... Пускат конкуРент на Juke и ще разчитат на подкрепа от Renault-Nissan??? По-скоро може би от Peugeot-Citroen, те с тях правят 2 други модела - Outlander и iMiev... Не мисля, че Nissan биха помагали на някого да направи техен конкуРент.
  • #3
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Фарболин Чукантраков ( преди 8 години )
    Крали са дизайна от ЛАДА Х-РЕЙ
  • #2
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Много добре изглежда. Ако го пуснат в този вид ще има успех. Все пак много зависи и с какви двигатели ще бъде. Дизела им 1,8 със 150 к. с. много добре ще му пасне, както и 1,5 т 150 к. с. бензинов. Карал съм Колт с бензиновия турбиниран и много върви тази кола. Малък самолет просто и е доста икономичен, което ме учуди приятно.
  • #1
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    по красота всеки може да бие Juke за момента не се сещам за друг по грозен автомобил