IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkwagen пусна на пазара най-икономичния Passat

Версията с 1,6-литров дизел харчи само 3,7 л/100 км

Volkwagen пусна на пазара най-икономичния Passat

Volkswagen вече приема поръчки за най-икономичната версия на новото поколение на Passat. Тя е получи добавка Bluemotion, като е оборудвана с 1,6-литров дизелов двигател.
Volkwagen пусна на пазара най-икономичния Passat
От германския производител са категорични, че Passat Bluemotion е не само най-икономичната, но и най-екологичната модификация на популярния модел. Тя се отличава с подобрената си аеродинамика, включваща активна решетка на радиатора.

Главният „виновник” за икономичността на автомобила е дизеловият двигател TDI с обем 1,6 литра. Неговата мощност е 120 к.с. и 250 Нм въртящ момент, като в комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия постига среден разход от 3,7 л/100 км., сочи информацията.
Volkwagen пусна на пазара най-икономичния Passat
Версията Volkswagen Passat Bluemotion е оценена в Германия на 29 435 евро.

Снимки: Volkswagen

 

0 от 500
  • #50
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    Майбах га правеха мотори, тия дръпнатите ядяха ориза с колците...
  • #49
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    "Ееее, дай един дървен хибрид 880 к.с. дето харчи 3/100 и дето го карат бакшишите. Къде ги има такива поне на такси да се кача?"Кво се правиш на умен? Умрелия Приус няма как да се сравни с този Пасат. Двете са на почти еднакви цени. Какво ми сравняваш близо 4 пъти по скъпа кола? Качи се при бакшишите на Приус, много е гот
  • #48
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Ха-ха, какъв Мерцедес от 54-та? Неговата механична помпа-дюза няма никакъв шанс да се впише в никоя съвременна еко-норма, дори и най-смотаната европейска. Тук говорим за смислени технологии, не за безсмислени изгъзици.
  • #47
    2 rate up comment 5 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    "нали вече ти обясних че вероятността да те удари японски еърбег е 4500 пъти по-малка"А сега същото го обясни на хората,които са загинали и пострадали от дефектните въздушни възглавници на японските ковчези.Ако не ти наврат всичките статистики и вероятности отзад ще си най-големия късметлия на света.Ако пък ти ги наврат-малшанс пич.Вероятността да стане е 105% от възможни 100%,ама ти си упорит,пак пробвай,хахахахахахахахаха.
  • #46
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Кирил и Методий са измислили азбуката на която днес говори половин Европа. И слагат в малкия си джоб и японци и немци. Факт ; )
  • #45
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Вагонетко, ограмоти се. Тойота пусна директно впръскване през 98-***, доста преди всякви немци. А през 2005-ра двойно впръскване, което Алди наскоро изкопираха, само със 10 години закъснение. За цикъла на Аткинсон ще им отнеме малко повече - към 18. А като каза 16 клапана - Голфа доскоро тракаше с 8. Ха-ха-ха, немска технология.
  • #44
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    През 54-та, докато Тъпиро Сан прави рикши, дялка дървени сандали, и бие лошо жена си, докато се гаври с нея по време на любовната игра......Хората изкарват на пазара Mercedes-Benz SL300. Мотора е с директно впръскване на горивото!Тази технология все още е недостижима за найвисокотехнологичните Тъпота, които 2015та произвеждат 5 вида бензинови мотори, всичките все още инжекцион 16 клапана.
  • #43
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    А през 64-та Тъпиро Сан вече се вози на Шинкансен с над 200 км/ч, докато на хер Ханс Вуртхенфресен му трябват още 27 години за да изкопира що-годе успешно технологията на Тъпиро Сан. Прогрес, кво да го правиш..
  • #42
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    1881г Сименс е построил в Германия вече трамвайни линии в големите градове. Има улично осветление. Хората от 100 години ходят на опера в смокинг, слушат класическа музика!В същото време, Тъпиро Сан, облечен в дрипи, със сламена шапка и дървени сандали (кои *** ходи не с кожени а с дървени обувки), кове като обезумял парче желязо, за да направи меч с който да сече бамбук....100г по-късно, правнуците на Тъпиро, започват да крадат и копират Европейските манифактури, и стават първите "Китайци"
  • #41
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Тъпиро Сан ( преди 8 години )
    Една марка, произвежда най-грозните автомобили в света. но понеже това не и стига, те са с най-много сервизни акции, с най-много дефекти, и убиват най-много хора на пътя! Га не говорим аудиторията която възхвалява тези автомобили, на какво ментално ниво са!И понеже това не и стига, тази марка вече има автомобили, задвижвани на фекалии. Специално за най-големите феньовьйе!!!!