IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-малкото Peugeot получи версия Roland Garros

Новият 108 се задвижва от 1,2-литров PureTech мотор

Най-малкото Peugeot получи версия Roland Garros

Версия Roland Garros вече предлага и новото поколение на най-малкия модел на Peugeot - 108. Автомобилът дебютира на определени европейски пазари, като във Великобритания цените му стартират от 12 495 лири.
Най-малкото Peugeot получи версия Roland Garros
Peugeot 108 Roland Garros е базиран на версията Allure, като я надгражда с уникални щрихи и оборудване. Моделът се задвижва от новия 1,2-литров бензинов двигател от серията PureTech, който развива 82 к.с.

108 Roland Garros е наличен в два цвята - бял (Diamond White) или черен (Raven Black), като може да бъде разпознат по оцветените в оранжево емблеми Roland Garros, джантите Thorren с елементи в същия цвят и страничните огледала, отново решени в оранжево. Цветът не е случаен, той е вдъхновен от настилката на кортовете.

Интериорът също е персонализиран, като демонстрира порцеланово бели елементи с оранжеви акценти, стелки с емблема Roland Garros и тапицерия с едър оранжев шев.
Най-малкото Peugeot получи версия Roland Garros
Френската автомобилна компания Peugeot и Френската федерация по тенис си сътрудничат вече повече от 30 години. Първите Roland Garros модели на Peugeot - 205 и 405, са пуснати през 1989 г. За всяко издание на турнира, който се провежда в края на пролетта, марката подготвя специален модел, който влиза и в наградния фонд. През миналата година това бе моделът 208.

Тазгодишният 108 Roland Garros е вече наличен на определени европейски пазари, като във Великобритания цените му стартират от 12 495 лири.

Снимки: Peugeot

0 от 500