IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Top Gear с нови лица

Предаването се връща на екран през пролетта на следващата година

Top Gear с нови лица

Автомобилното шоу Top Gear ще се върне на екран с напълно нови водещи, съобщава Sunday Express.
Top Gear с нови лица
Колаж: Automedia.bg

Според информацията местата на Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей ще бъдат заети от напълно нов екип, съставен от актьора Филип Гленистър, мотоциклетиста Гай Мартин и водещата Джоди Кид.

Очакваше се, че автомобилното предаване ще продължи да бъде водено от Ричард Хамънд и Джеймс Мей, а аут ще остане само отстраненият Джеръми Кларксън. Според Sunday Express обаче Top Gear ще се върне на екран през пролетта на 2016 година с напълно подменен състав.

Изданието се базира на информация от един от основателите на Top Gear Анди Уилман, който също вече не е част от предаването.

Припомняме, че Top Gear бе спряно заради скандал между Кларксън и един от продуцентите на предаването. Така се стигна до уволнението на водещия, а двамата му колеги отказаха да участват в снимките без него.




Тагове: top gear
0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    turbo ( преди 8 години )
    Абе пичове какво мрънкате..Гай Мартин е по-голям и шофьор, и психопат и от тримата кауни..
  • #10
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ще ви кажа, защо няма да се получи новото шоу. Когато цъкнеш Топ Гиър очакваш да видиш Джеръми Кларксън. Като видиш друг и сменяш канала. Все едно да си поръчам Пържола в ресторанта където обядвам от години, но да ми сервират ***! казваш на сервитьора, че винаги като си поръчвал пължола са ти носили пържола а той ви носите ***? Той ви отвръща: Еми от днес, който си поръча някой пържола, ще му носим ***. Еми добре тогава, яжте си пачата, аз вече няма да обядвам в този ресторант.
  • #9
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Няма как да стане, нещо което е счупено, колкото и добре да го залепиш, никога няма да е като преди да го счупиш. Топ Гиър не просто се свързва с Кларксън, а то е шоуто на Кларксън, като Шоуто на Джей Лено, Шоуто на Слави, на Опра и т.н. и т.н. Просто няма да е същото и колкото и да са добри новите, трудно ще поддържат нивото на злия хумор на Кларксън.
  • #8
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Нека мине поне половин година и да видим какво ще направят! Предварително да плюем не е добро нещо. В началото предаването, когато е започнало да се излъчва, едва ли е било перфектно, но с течение на времето се е подобрявало. Може и сега да е така. Ако Джери беше малко по-джентълмен, въздържан, а не ***, сега щеше да си го води предаването още. Не става обаче да се правиш на бияч и да налиташ на всеки и да те търпят. Достатъчно простаци има навсякъде и в телевизията не са нужни.
  • #7
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Някой е решил, че ще сложи жена за цвят в автомобилно предаване. Направо ми е смешно като ги видя жените как рецитират заучени хрази от сценария, които неразбират. Ясно е като бял ден, че без Джеръми и неговия хумор няма да става това предаване. Надявам се скоро да направи ново.
  • #6
    14 rate up comment 7 rate down comment
    нЕкъв ( преди 8 години )
    колкото и готини коли да направят ако ги покажат по топ гиър с тези водещи готините коли вече няма да са такива каквито бяха
  • #5
    23 rate up comment 6 rate down comment
    Принципен ( преди 8 години )
    Не ви хваля момата, даже не съм я виждал. Ако обаче смятате, че един *** трябва да бъде търпян, защото бил "звезда", явно имате зависимост, подобна на религиозната. Джери - Мери да се маха, щом не може да си държи нервите. Все се оплаквате от тукашните гъзари, а на чуждите шапка сваляте.
  • #4
    15 rate up comment 3 rate down comment
    999 ( преди 8 години )
    RIP TopGear
  • #3
    16 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хахахаха каква е тая руса чума бе?От къде я изровиха?Егати карикатурата с крива мутра и коса като метла.
  • #2
    26 rate up comment 10 rate down comment
    И това ще стане... ( преди 8 години )
    .. едно от многото бройлерски безлични предавания!