IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Hilux получи два нови дизела

Новото поколение на пикапа ще се предлага и с атмосферен бензинов мотор

Toyota Hilux получи два нови дизела

Следващото поколение на Toyota Hilux ще се предлага с нови дизелови двигателя. Подробности за агрегатите бяха съобщени по време на закритата презентация на пикапа в Тайланд, съобщава Carscoop.
Новата Toyota Hilux получи два нови дизела
Моделът ще бъде лишен от предишните си дизелови мотори с обем 2,5 и 3,0 литра, като техните места заемат 2,4- и 2,8-литрови турбо мотори. Първият ще се предлага в два варианта – 150 и 167 к.с., а вторият със 177 к.с.

Пикапът ще бъде достъпен и с 2,7-литров атмосферен бензинов агрегат, чиято мощност е 167 к.с. Скоростните кутии за модела ще бъдат две – механична с 5 степени и автоматична с 6 предавки.

Външният вид на модела бе разкрит по рано този месец, след като във Facebook бе публикувана сканирана рекламната брошура на модела. Все още не е ясно кога ще бъде официалната премиера на машината, но най-вероятно това ще се случи до края на настоящата година.

Снимка: Facebook

 

Тагове: toyota hilux
0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    За това "малкото в гащите" можеш да се консултираш с жена си! А колкото до чалгата,тя е ""вървежна" при "семпли" типове,които лесно употребяват епитети,прилагателни и жаргони,Шматароче!
  • #3
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    От кога пък Toyota Hilux стана 100 000 лв. не можах да разбера? Цените почват от 39 990 лв. и с всички екстри и гъдели не могат да достигнат дадената от теб сума. Но дори и да е стигнат, какъв е проблема да излезеш извън пътя1 Нали за това е предназначена тази машина. А да, сетих се, чалгаджиите си вземате Шматарочи не по предназначение, а заради това да компенсирате, малкото в гащите и да се покажете, колко сте вървежни пред чалготеката. Всъщност на Шматарока, това е предназначението,а не друго
  • #2
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Аре мятай се на Гоуфо и не се прави на умник бе Гоуффар смотан! Шматарока освен на асфалт на друго място не може да отиде. Ай е излезнал извън пътя и е до там. А това в статията е покорило северният, южният полюси и ощо много др. труднодостъпни за селската марка места. Цели совалки дори може да тегли.
  • #1
    9 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Кошник.Грозен.