IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще има и осма серия на „Бързи и яростни”

Според суперзвездата Вин Дизел филмът ще е излезе през април 2017 г.

Ще има и осма серия на „Бързи и яростни”

Продуцентът и главно действащо лице в поредицата „Бързи и яростни” Вин Дизел разкри, че следващата, осма серия на филма ще излезе на големия екран на 14 април 2017 г. Изпълнителят на ролята на Доминик Торето съобщи това пред журналисти на кино-изложение в Лас Вегас.
Ще има и осма серия на „Бързи и яростни”
Снимка: Universal Pictures

„Бързи и яростни 8” ще стане първият филм от поредицата, в който няма да участва другата голяма звезда от продукцията Пол Уокър. Австралийският актьор загина на 30 ноември 2013 г., докато се снимаше 7-ата серия. Уокър намери смъртта си при катастрофа с Porsche Carrera GT, управлявано от приятеля му Роджър Родас, който също загина по време на инцидента.

Въпреки трагедията, снимките на филма бяха довършени и той излезе по кината по-рано този месец. До момента „Бързи и яростни 7”, в който участва и друга холивудска звезда – Джейсън Стейтъм, е донесъл на създателите си приходи от повече от 1 млрд. щатски долара.

Самият Вин Дизел отново отдаде почит на своя загинал приятел, като обеща, че следващата серия от поредицата ще бъде „най-добрата от всичко, направено до момента”.
 

0 от 500