IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford разкри новия си флагмански седан

Моделът Taurus ще се предлага с V6 мотор EcoBoost

Ford разкри новия си флагмански седан

Новият флагмански седан на Ford дебютира пред публика на автосалона в Шанхай. Дългият повече от 5 метра Taurus ще се появи първо на китайския пазар, тъй като версията за САЩ все още се намира в процес на разработка.
Ford разкри новия си флагмански седан
Показаният прототип е разработен и произведен в открития наскоро завод на китайския джойнт венчър Changan Ford Hangzhou Plant. Разстоянието между двете оси при модела е 2,95 м, а в дизайна му ясно се виждат чертите на Fusion/Monedo, чиято платформа е използвана за Taurus.
Ford разкри новия си флагмански седан
Седанът е получил 19-цолови джанти, светодиоди светлини отпред и отзад, както и подвижен панорамен покрив. В салона са интегрирани 25 „умни” отсека за различни предмети, а задните седалки са така поставени, че да гарантират на пътниците максимален комфорт при пътуване, сочи информацията.
Ford разкри новия си флагмански седан
Знае се още, че новият Ford Taurus ще бъде задвижван от 2,7-литров V6 двигател от семейството EcoBoost. Засега от компанията не разкриват мощността на агрегата, но при други модели на марката той развива между 315 и 335 к.с.

Снимки: Ford

Тагове: ford taurus
0 от 500
  • #12
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Хенри - Бай Форд ( преди 8 години )
    Направо цепиш! То бива да си плакнете устата и само за да се заяждате с помощта на дадената ви анонимност. "Но Цоммент" както казват.
  • #11
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    По-попашата лъжа на съм чел. Не намирам концепт от 2011 която дори леко да наподобява тази грозотия. Очевидно това е копие на Хюндай.
  • #10
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Хенри - Бай Форд ( преди 8 години )
    Този дизайн на Форд се взаимства от концепта Ford Evos който е от 2011г. Иначе Хюндай взаимства доста от Форд и останалите Европейски марки и това може лесно да проверите в Гугъл. Много често чисто нови Хюндайове са с огромна прилика на вече произвеждани модели на Форд. Иначе Тауруса се различава от облика на Мондеото със по-разтегнатите си линии и взаимствата от предходният модел. Бас ловя, че до сега не сте отваряли поне справка да направите с визийте на колите преди да коментирате.
  • #9
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не мога да повярвам.Тази грозна безлична кола "мондео" във какво се превръща.В нещо което с удоволствие бих си купил.
  • #8
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Triforce ( преди 8 години )
    Хубаво слагате минуси на коментарите на Хюндай, но 1-вата ми реакция и на мен беше такава! Това, разбира се, не прави автомобилът лош, напротив! Просто толкова много прилича, че чак не е истина. Може би фаровете са му по-приятни като дизайн...Важното е да е здрава колата и да не се разваля. Нали тия дни имаше статия за качеството и Форд никак не бяха зле като качество.
  • #7
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това вече сме го виждали, но... под марката Хюндай.
  • #6
    10 rate up comment 2 rate down comment
    бъчваря ( преди 8 години )
    Напротив, цитираните по-долу марки копират Форд. Иначе лично за мен статията е безинтересна, понеже тоя Taurus явно никога няма да се появи в Европа. Но пък би билa интересна появата на едно Mondeo Vignale.
  • #5
    20 rate up comment 3 rate down comment
    Акционер ( преди 8 години )
    Като не ви харесва тази кола, направете по- хубава. Гледам, че сте големи специалисти и разбирачи. Ама май пак ще си останете само с големите, празни приказки защото само в оплюването ви бива. А докато вие плюете, хората по света създават, произвеждат и печелят.
  • #4
    7 rate up comment 14 rate down comment
    оня с коня ( преди 8 години )
    Изключително скучно, безлично и грозно. Както казва колегата под мен, ако махнем решетката и емблемите, спокойно можем да кажем, че това е:Хюндай, Ауди или ФВ.
  • #3
    11 rate up comment 16 rate down comment
    Един там ( преди 8 години )
    Поредната, хубава, но БЕЗЛИКА кола.Това, може да бъде и Хюндай и Ауди и ФВ..