IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti представи сериен модел с концептуален интериор

Q70L Bespoke Edition дебютира в Шанхай

Infiniti представи сериен модел с концептуален интериор

Нова специална версия на седана Q70 показа Infiniti на автосалона в Шанхай. Моделът е базиран на удължената версия на автомобила и предлага интериор, който е вдъхновен от концептуалните машини.
Infiniti представи сериен модел с концептуален интериор
Q70L Bespoke Edition при премиерата в Шанхай. Снимка: Infiniti

Infiniti Q70L Bespoke Edition, каквото е пълното име на модела, има удължено със 150 мм. междуосие спрямо стандартния Q70. И докато отвън моделът изглежда съвсем идентично, интериорът предлага уникални екстри.

В салона на Q70L Bespoke Edition са разположени четири индивидуални кресла, които са обвити с бяла ватирана кожа. Информацията сочи, че интериорът е оформен и изработен щателно с 3D текстури, като цели да запълни нишата между салоните в серийните модели и тези на футуристичните концептуални коли.

Към момента липсва допълнителна информация, като дори не става ясно дали моделът ще бъде предложен на пазара.

От снимките обаче се вижда, че дизайнерите са походили с особено внимание към този проект. Тапицирано е всяко кътче на салона, включително таблото, конзолата и тавана, а за пътниците на задните седалки са достъпни минибар и щори.

0 от 500