IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Great Wall разделя гамата на сини и червени модели

На изложението в Шанхай китайците ще покажат и бъдещия дизайн на моделите на Haval

Great Wall разделя гамата на сини и червени модели

При досегашните модели на Haval - подмарката за всъдеходи на компанията Great Wall, логото на бранда е разположено върху червен фон. На предстоящото изложение в Шанхай за първи китайците ще покажат и модели с емблема върху син цвят, което обаче в никакъв случай не означава генерална промяна, съобщават от китайската кампания.
Great Wall разделя гамата на Haval на два цвята
Клиентите на марката ще могат да се ориентират бързо към характеристиките на автомобила, който искат.

В Great Wall са решили да разделят гамата си на две моделни линии. Отбелязаната в червено ще указва модификациите, чиито приоритети са разкош, комфорт, функционалност и които са насочени най-вече към семействата. Синият цвят на свой ред означава повече спортни качества и технически джаджи, като целта е да се привлекат младите потребители.
Great Wall разделя гамата на Haval на два цвята
Кросовърът H6 Coupe с червено лого се отличава от синия си събрат не само по оборудването, но и по оформлението на предната част - броня, решетка и фарове.


В Шанхай ще бъдат показани и няколко концептуални и серийни модели на марката. Сред тях е серийният Haval H6 Coupe (в два различни варианта) и модернизираният H8, всъдеходът H6 във вариант Blue Logo (тоест спортна и младежка модификация), "синя" версия на компактния H2, както и кросовърът Haval H5 Classic.
Great Wall разделя гамата на Haval на два цвята
Дебют ще направят и кросовърите Haval Concept R и Haval Concept B, които ще покажат бъдещия дизайн на китайската марка.

На салона ще дебютира и предсерийният кросовър Haval H7 (версии Red Logo и Blue Logo). Той е оборудван с 2,0-литров бензинов турбомотор, който работи в комбинация с 6-степенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя. Това позволява на модела да ускорява от 0 до 100 км/ч за 9 секунди и да развива максимална скорост от 205 км/ч.

Този модел ще се предлага и във версия със 7 места - Haval H7L, чиято дължина е 4900 мм, а междуосието - 2850 мм.
Great Wall разделя гамата на Haval на два цвята
Haval H7 ще се предлага с богато серийно оборудване, в което влизат система за предупреждение за евентуален сблъсък, автоматична спирачна система, камери, асистент за паркиране и др.


Снимки: Great Wall

 

Тагове: haval
0 от 500
  • #2
    7 rate up comment 3 rate down comment
    karutsar ( преди 8 години )
    Тези големи габарити и тази динамика на тези 2.0 кубика..............означава само едно и това че след 100-150 хил. км.и двигателя е за основен ремонт.Това повеляват законите на физиката.Няма място за коментар.
  • #1
    16 rate up comment 3 rate down comment
    ............... ( преди 8 години )
    Газовата уредба с към коя емблема спада?