IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen разкри Scirocco GTS

Обновеният хечбек е получил двигателя на Golf GTI

Volkswagen разкри Scirocco GTS

Компанията Volkswagen представи GTS-модификацията на обновения хечбек Scirocco, чиято премиера се състоя през зимата на 2014 г. Новата версия е получила същия мотор, на който разчита хот-хечът Golf GTI, както и специално оформление на екстериора и салона.
Volkswagen показа Scirocco GTS
Volkswagen Scirocco GTS е оборудван с 2,0-литров бензинов турбомотор с 4 цилиндъра, развиващ 220 к.с. Това е с 10 к.с. повече в сравнение с предишната версия на модела. Двигателят може да работи както с 6-степенна механична скоростна кутия, така и с роботизирана трансмисия DSG със същия брой предавки.
Volkswagen показа Scirocco GTS
Модификацията с DSG позволява на хечбека да ускори от 0 до 100 км/ч за 6,5 секунди, като максималната скорост е 244 км/ч. Ускорението при версията с механична скоростна кутия не се съобщава, но при нея максималната скорост е 246 км/ч. Разходът на гориво в смесен цикъл, посочен от производителя, е 6,4 л/100 км.

В оборудването на обновения Scirocco GTS влиза аеродинамичен пакет R-Line, в който са включени заден спойлер, странични престилки, променени брони, 18-и или19-цолови джанти и спирачни механизми, боядисани в червено.
Volkswagen показа Scirocco GTS
Освен това хечбекът разполага с черна решетка на радиатора и боядисани в същия свят корпуси на външните огледала. По думите на представител на Volkswagen, тези елементи се явяват препратка към класическия Scirocco GTS от 1982 г.
Volkswagen показа Scirocco GTS
В списъка с оборудване са включени още нов мултимедиен комплекс, педали от неръждаема стомана, специален селектор за превключване на скоростите и хромирани елементи. Срещу доплащане собственикът може да получи биксенонови фарове, панорамен покрив и мултифункционален волан.

Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen scirocco gts
0 от 500
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "Много хора биха предположили, че колкото по-скъп е един продукт, толкова по-ефективен би трябвало да бъде. Така че човек би си помислил, че Porsche е по-добра кола от Smart, нали?"Бедняците с японските кошове си ги оправят пред блока, кви пари за ремонт. Екстри няма, какво да се развали. Това какво общо има с Бентли и Порше. Джанти с гуми струват повече от половината сума за цялото Сузуки, Митсубиши и тн. Поредната тъпотия написана от някой ***.
  • #13
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Доше, Дошее. Стига с тези японски гнилочи. Една читава ламарина не могат да направят вече 30г. Новия 2Т качен в Golf R е 300кс. Тук просто са го разтоварили здраво. Предполагам срещу некви стинки, някой ентусиаст ще го качи пак на 300кс.Още преди около 15г вече умрелия 1,8Т беше 180кс...Това да не Тойота да си прави 20г 1,6 133 кс и да го слага като топ мотор в грозния Авенсис
  • #12
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Леберкньодл ( преди 9 години )
    Браво, theEuropean, много точно и ясно си го написал. Вагонетките ще врещят, но срещу такива достоверни факти не могат нищо смислено да кажат.
  • #11
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Даже това не било RR а Type RПредставям си ако RR го набара какво ще му се случи на маскираниу Гоуф
  • #10
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Гоуф 2.0Т 22 коняСивик 8 RR 2.0 атмосферен 220коня
  • #9
    4 rate up comment 3 rate down comment
    theEuropen ( преди 9 години )
    VW наистина е без аналог - зачената по заповед на Хитлер, с интелектуална кражба, осъдена да плати десетки милиони обезщететение на Татра заради краден дизайн, най-изостаналата технологично, лансираща доказано канцерогенна технология и лобираща за отлагане на високите стандартите за вредни емисии, които биха я забранили както в развитите страни като САЩ и Япония, автомобилен мършояд, изкупил 11 фалирали марки и получил технологиите им за жълти стотинки. Ето това е ФВ.
  • #8
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Изглежда отлично!Всичко от уредите и копчетата си е на мястото и в необходимото количество. Типичната за VW хладност в интериора. Удобни седалки с добра странична опора. Хромирани елементи за разнообразие, типичните червени шевове по седалките, ала GTI. Можеха още малко да понапомпат мотора, но и това е достатъчно...
  • #7
    3 rate up comment 11 rate down comment
    VW ( преди 9 години )
    Красота!!!!
  • #6
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "Който търси алтернатива-Toyota GT-86"Не съм съгласен. Няма как прецизен балансиран спортист да е алтернатива на тромав недозавиващ кютук.
  • #5
    11 rate up comment 5 rate down comment
    RRE S3 ( преди 9 години )
    Tablo ot golf,sedalki ot golf,volan ot golf,shalter za farovete ot golf,kilometraji ot golf,motor ot golf,skorosti ot golf,platforma ot golf!!! I toia maskiran golf go prtodavat na po-visoka cena kato sportna kola,a e i grozna i bezli4na kato golf.