IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-скъпият Range Rover стартира от 220 000 долара

Модификацията SVAutobiography ще се предлага с всички двигатели за модела

Най-скъпият Range Rover стартира от 220 000 долара

Land Rover официално представи най-скъпата и луксозна модификация на всъдехода си Range Rover, чиято премиера ще се състои на започващото в Ню Йорк автомобилно изложение. Цените на версията SVAutobiography стартират от 220 000 щатски долара.
Най-скъпият Range Rover стартира от 220 000 долара
Моделът ще се предлага както със стандартна, така и с удължена база на каросерията. Той ще може да бъде поръчан в комбинация от два цвята – един за долната част и един за покрива. Освен това всъдеходът е получил нова решетка на радиатора, 22-цолови джанти, както и емблеми, показващи, че принадлежи към специална серия.

В интериора на Range Rover SVAutobiography са се появили редица допълнителни декоративни детайли, направени от алуминий, както и специални постелки. Освен това на разположение на возещите се отзад пасажери са подвижни масички, както и хладилник.

В багажника на модела се е появил допълнителен под, направен от алуминий и дърво, както и двойка кресла, поставени обратно на посоката на движение. Та са изработени от алуминий и са обшити с кожа.

За Range Rover SVAutobiography са достъпни всички двигатели, които се предлагат за стандартния модел. В това число влиза и най-мощната модификация с 5,0-литров V8 с механичен компресор. При нея мощността е пораснала с 40 к.с. и 55 Нм, като достига 550 к.с. и 680 Нм. Моторът работи с 8-степенна автоматична скоростна кутия ZF.

Снимки: Land Rover

0 от 500