IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го новото Audi A4

Интериорът на колата също е разкрит

Ето го новото Audi A4

Снимки на новото поколение Audi A4 публикува китайското издание Аutohome. Кадрите са неофициални, като разкриват предната част и интериора на немската машина.
Ето го новото Audi A4
Дизайнът на автомобила изглежда аналогичен с този, който разкриха по-ранните кадри на модела, разпространени преди около месец. Основната новост в предната част са фаровете с нов дизайн, които разполагат с интегрирани мигачи и дневни светлини. Както и решетката на радиатора, която изглежда уголемена.

Интериорът пък е получил напълно нова централна конзола, нов лост за скоростите, нова инфо-система и различни бутони на климатичната системата.
Ето го новото Audi A4
Както вече бе съобщено, новият Audi A4 ще получи нова платформа, като ще предлага широка гама дизелови и бензинови мотори, две хибридни версии и 9-степенна автоматична кутия.

Гамата от бензинови агрегати, общо 7, ще стартира с 1,4-литровия TFSI. Този мотор има система за изключване на два от цилиндрите си при ниско натоварване (COD), като генерира 125 к.с. и се съчетава с 6-степенна ръчна кутия.

Агрегатът ще бъде наличен и във версии със 150 к.с. или 180 к.с., като при тях ще може да се поставя опционалната 9-степенна кутия. По-мощният вариант също е оборудван със система COD.

Новост в гамата ще бъде хибридният модел, оборудван с комбинация от бензинов 2.0 TFSI двигател с 225 к.с. и електромотор, развиващ 35 к.с. Тази версия разполага с quattro задвижване и 9-степенна кутия.

Популярният 2.0 TFSI ще бъде наличен в две версии - с 225 к.с. и с 245 к.с. Първата се оборудва с 6-степенна ръчна кутия, докато по-мощната разполага с 9-степенна автоматична трансмисия S tronic и quattro.

Върховият двигател в гамата, поне при премиерата на модела, ще бъде 3.0 TFSI. Той генерира 272 к.с., има quattro система и S tronic трансмисия с 9 степени.
Ето го новото Audi A4
Дизеловите опции са 6, като стартират с компактния 1.6 TDI мотор със 120 к.с. Популярният 2.0 TDI двигател ще се предлага във версии със 125, 150, 177, 190 и 220 к.с.

За всички версии, с изключение на най-мощната, е предвидена 9-степенната автоматична трансмисия S tronic. Моделите със 177 и 190 к.с. разполагат и със система quattro.

По-големият 3.0 TDI двигател ще бъде наличен с 218 или 260 к.с., като ще се оборудва стандартно с 9-степенната S tronic и quattro.

Голямата новост тук е дизел-електрическият хибрид e-tron със система e-quattro. Той обединява 2.0 TDI двигател (190 к.с.) и два електромотора с обща мощност 136 к.с. Трансмисията е 9-степенната S tronic.

Новото поколение Audi A4 трябва да бъде разкрито това лято, а премиерата пред публика да се състои през септември във Франкфурт.

Снимки: Аutohome

Тагове: audi a4
0 от 500
  • #35
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Леберкньодл ( преди 9 години )
    "А трите най продавани марки са немските далеч пред Лексу,Инфинити,АкУра.."Хех, големите продажби на немците се правят от такива "премиум" модели като тоя - 125 коня с ръчни скорости. В Америка Сион пускат бюджетен модел iM с повече коне и оборудване. Само пълен *** може да сравнява продажбите на немските псевдо премиуми с японските премиуми.
  • #34
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не виждам кое е грозно в колата?Итнериора от това което се вижда ще е много добър! А иначе как разбрахте колко е "грозна" колата от снимка на единия фар Вътре без седалки, без волат, дори без врати и не е вярно, че централната конзола не е насочена към водача. Ясно личи, че е насочена към него. Но нека си лаят кучетата, важното е че кервана си върви. Ауди е най-продаваната премиум марка в Европа и втората след БМВ в света. А трите най продавани марки са немските далеч пред Лексу,Инфинити,АкУра..
  • #33
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    А плюехте по интериора на конглокинцията. На ви сега най-грозния интериор!!!!! Да вси е за урок!!!!
  • #32
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дисплея сериозно ли е формат 4:3?! Всички конглокенти са с формат на дисплея 16:9, а БМВ дори са с дисплей 21:9. Мерцедес също в следващите си модели ще се ориентира към формат 21:9. Според мен това е интериора на бъдещото А3, няма как да е на А4.
  • #31
    6 rate up comment 0 rate down comment
    ДС ( преди 9 години )
    Малоумното копче за увеличаване на звука не са го махнали, тач копчето пред скоростния лост ще е супер неудобно за ползване. Поне скоростният лост е доста по-добре от досегашните грозотии, които монтирваха.
  • #30
    12 rate up comment 4 rate down comment
    До коментаторите ( преди 9 години )
    Забравяш Лексус IS, Infinity Q50 - и двата модела са в пъти повече коли от този гоуф. А специално новата Мазда 6 е на нивото на гоуфа, само дето е много по-евтина, голяма, красива и всичко това без каквито и да е претенции да бъде "премиум"
  • #29
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Интериорът е стъпка назад и надолу. Прилича на интериор на кола от по-нисък клас. Не съм фен и на стърчащите от таблото навигации. Предишният тип интериор на ауди, използван при А4, А6, Q7 и Q5, с обърнато към водача табло и дисплей под козирка беше много по-добър. Лично мнение.
  • #28
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Разкриване на интериор/ехтериор при АУди няма. Как ще се разкрива нещо, което е публична тайна. Всичките аудита са еднакви и последните 15 години с един и същи дизайн. Лек фейслифт им правят и тва е. РАЗКРИХА ВИКАТ ОТ АУТОМЕДИЯ хахахахахаха
  • #27
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Каква е тая смешна навигация/дисплей, който са му лепнали на това чудо? Няма да се научат да правят интериор и това си е!
  • #26
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Майчицееее колко е грозно ! Ама поне на цвят са го докарали хахахахахаххаха