IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тест на BMW завърши с удар в полицейски ван

Водачът на бавареца превишил сериозно скоростта

Тест на BMW завърши с удар в полицейски ван

Доста неприятен ден имаше тест-пилот на BMW, който не само успя да потроши скъпия автомобил, но и рани трима офицери от полицията, съобщава Der Spiegel.
Тест на BMW завърши с удар в полицейски ван
Любопитното е, че инцидентът се е случил в Щутгарт, където са базирани два от конкурентите на BMW – Mercedes-Benz и Porsche. Водачът на BMW-то не само, че се е движил с превишена скорост, но и е отнел предимство на пътуващия с включени светлини и сирена полицейски бус.

При инцидента са пострадали както тримата полицаи в буса, така и шофьорът на бавареца. Четиримата са откарани в болница след катастрофата, като според лекарите нараняванията им не са сериозни, но се е наложило да останат за наблюдение в лечебното заведение.
Тест на BMW завърши с удар в полицейски ван
Според информацията, от централата на BMW са реагирали светкавично и техни представители са пристигнали на мястото на инцидента преди медиите. Катастрофиралата кола веднага е била покрита, за да не може да се разбере от кой модел е.

Спекулациите обаче сочат, че катастрофиралият автомобил е следващото поколение BMW 7-Series, а нанесените щетите са за повече от 150 000 евро.

Снимки: 7aktuell.de

0 от 500
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    xff ( преди 9 години )
    Бе какъв затвор. Тест пилота си има застраховка дето покрива всички щети по подобни тестове. Даже обещетение ще му изплатят. А катастрофата най-вероятно е станала заради отказ на някой от системите на бмв-то, така че и оттам ще му кихат за да си мълчи.
  • #11
    2 rate up comment 0 rate down comment
    off_line ( преди 9 години )
    Това се казва реален crash test на новата 7-*** серия.
  • #10
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Има доста статии и снимки с тестови автомобили на марката. Ако чаткаш немски ще ги откриеш. Тест пилотите им са джигити общо взето. Най-много инциденти правят по аутобаните. По-долу някой спомена за затвор. Няма такова нещо. В затвор евентуално можеше да влезе, ако имаше жертви. За щастие такива няма и ще се размине с глоба, която ще бъде платена от шефовете му. Ще му вдигнат застраховката, но при условие, че няма кола, защото кара само служебни ще го хванат за шалтера.За това са нагли тестерите
  • #9
    3 rate up comment 1 rate down comment
    до бд ( преди 9 години )
    ти верно ли написа тази простотия?а тия дето са ти хакнали плюсове и те ли ???масова практика на полицаите е вечер да пускат само светлините...а сигнала преди кръстовище...но дори и така понякога ги виждам когато са на 20 метра от мен вече!!!недей чети какво ти пише жълтия Шпигел.а за превишената скорост...това го правят в немските градове само турци и ***...не вярвам БМВ да си поверят прототипа на такива Нехора !!
  • #8
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Бегай Мачкам Всичко. Споко никой няма да съди шофьора, шефовете му имат достатъчно пари.
  • #7
    15 rate up comment 0 rate down comment
    бд ( преди 9 години )
    Никак не е трудно да уцелиш ограден бус,дори и с БМВ.
  • #6
    21 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    До сега, никога не съм виждал толкова много полицейски ванове в плътна обсада на катастрофа ?!?!?
  • #5
    30 rate up comment 0 rate down comment
    zoom in ( преди 9 години )
    Тия пък, нямат ли си изпитателни трасета? Тест "пилотът", когато излезе от панделата, ако все още съществуват коли по това време, няма да има право да управлява дори и тротинетка в Германия.Корпорацията е скокнала веднага за да защити с покривало бъдещия пазарен продукт, ама едва ли ще си мръдне и пръста в съда за шоферчето. Пиши го бегал...
  • #4
    28 rate up comment 2 rate down comment
    хахаха ( преди 9 години )
    Разбира се че ще покрият БМВ-то, да не берат срам. :D
  • #3
    34 rate up comment 2 rate down comment
    v-1 ( преди 9 години )
    Винаги, шофъорите на БМВ/та са като оголени нерви :))))