IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brabus изкара цели 5 модификации на C-Class Estate

Силов и оптичен тунинг за модела на Mercedes-Benz

Brabus изкара цели 5 модификации на C-Class Estate

Германският производител Brabus представи тунинг пакет за 5 от модификациите на новата Mercedes-Benz C-Class Estate. Доработката е както силова, така и оптична.
Brabus изкара цели 5 модификации на C-Class Estate
Екстериорният тунинг на Brabus е съвместим с моделите, разполагащи с AMG Line пакет. Той включва нов преден спойлер в титаниево сиво, заден дифузьор в същия цвят, различна решетка на радиатора, изпускателна система с 4 крайни тръби, 20-инчови джанти Monoblock F и др.

Салонът на доработеното от Brabus комби Mercedes-Benz C-Class предлага велурени стелки, разнообразие от тапицерии от кожа и алкантара, алуминиеви педали, скоростомер с ограничение 340 км/час и др.
Brabus изкара цели 5 модификации на C-Class Estate
Промени са правени и по шасито, което е снабдено със спортно окачване Bilstein, редуциращо просвета с 30 мм. Предлагат се също така койловъри, а за моделите с въздушно окачване AIRMATIC е наличен специален модул за регулиране на просвета.

Тунинг компанията предлага доработка за 5 от модификациите на C-Class Estate. Тя е изцяло софтуерна, като позволява на моторите да продължат да отговарят на стандарта Евро6.

Версията C180 е получила допълнителни 21 к.с. и 50 Нм, при C200 увеличението е с 41 к.с. и 30 Нм, при C250 - 34 к.с. и 50 Нм, при C220 BlueTEC - 35 к.с. и 50 Нм, а при C250 BlueTEC показателите са увеличени с 31 к.с. и 50 Нм.

Снимки: Brabus

 

0 от 500