IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-мощният Mustang е дело на Saleen

Новият S302 Black Label разполага със 730 к.с.

Най-мощният Mustang е дело на Saleen

На специално събитие в Лос Анджелис американската компания Saleen представи модела S302 Black Label. Автомобилът е базиран на новото поколение Ford Mustang, като от Saleen твърдят, че това е най-мощния продуктов Mustang на пазара.
Най-мощният Mustang е дело на Saleen
Снимка: Saleen

Моделът се задвижва от 5,0-литров V8 мотор, подпомаган от огромен компресор, препрограмирано електронно управление и нова високопроизводителна система за впръскване на горивото.

Благодарение на доработките моторът генерира 730 к.с. и 812 Нм, като това са показателите при използването на бензин с октаново число 91.

Както всички продукти на Saleen, новият S302 Black Label е оборудван с цялостен бодикит, който придава на модела уникално и по-динамично изпъчване. Колата разполага също така с 20-инчови джанти, заден спойлер и по-мощни спирачки. Очакването също е подменено с по-твърдо.

Интериорът е почти аналогичен с този на донора, но се отличава с тапицерия от алкантара, осветени дръжки на вратите и прагове, различни прибори на таблото и табелка с индивидуалния номер на колата.

От Saleen вече приемат поръчки за новия S302 Black Label, въпреки че все още не са съобщили официалните динамични данни на модела. Цените обаче са ясни - започват от 73 214 длара.

0 от 500