IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tata демонстрира новия си стил

В Женева индийците представиха кросовъра Hexa

Tata демонстрира новия си стил

Индийската компания Tata, станала популярна със смеховития мъник Nano, демонстрира новата си посока на развитие. Под прожекторите на салона в Женева компанията показа проходимия модел Hexa, който е предназначен за световните пазари, включително Европа.
Tata демонстрира новия си стил
Tata Hexa засега е концепция, но от индийската компания подчертаха, че серийният модел ще бъде почти аналогичен като дизайн. За разлика от предишните машини с тази марка, новият кросовър демонстрира оригинални и стилни форми, като дизайнът му неотстъпва на европейските и японски конкуренти.

Моделът е базиран на Tata Aria и предлага 6 места, разпределени в конфигурация 2+2+2. Размерите на Hexa са 4764 мм дължина, 1895 мм широчина и 1780 мм височина. Междуосието достига 2850 мм.
Tata демонстрира новия си стил
По време на премиерата от индийската компания, която е собственик на Jaguar Land Rover, заявиха, че концептът Hexa не просто представя новия дизайнерски език на Tata, но и демонстрира два бъдещи модела - SUV и пикап. Към момента обаче не е ясно кога ще ги видим на пазара.
Tata демонстрира новия си стил
Концепцията е снабдена с 2.2-литров дизелов двигател с четири цилиндъра, който генерира мощност от 156 к.с. и 400 Нм максимален въртящ момент, достъпен между 1700 и 2700 об/мин. Агрегатът може да бъде оборудван със система 4х4.

Снимки: Диян Пенев, Automedia.bg

Тагове: tata suv tata hexa
0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Явно някой нахъсан представител на Тата пише тука ......въобще няма място за сравнение...
  • #8
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Алооо,анонимния!Да точно на теб говоря втория под мен.Ти колко пъти си вдигал капака на Тата бе професорче?Колко Тати изобщо си виждал и виждал ли си въобще?Като ти чета глупостите освен на снимка не си виждал друга.Я ни разкажи обаче какво има под капака на Тата да разберем и ние непросветените.Как като вдигна капака и разбра,че са много зле?Някаква ясновидска дарба ли имаш или гледаш на ръка,т.е.акумулатор?Разкажи все пак!Любопитно е.
  • #7
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Виждам, че и ти не си вдигал капака на някое ВАГонче. Те пък са още по-голяма трагедия. Но съчетанието им с останалите марки от групата е още по-пагубно.
  • #6
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    виждам, че никой от вас не е вдигал капака на тата, за да ми говори за качество, много са зле още, има да крадат докато се получи нещо, но напредват, все пак са млада компания. Но съчетанието с ровър си е направо пагубно.
  • #5
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да бе, те понеже ВАГончетата хич не крадат! Ама изобщо даже...
  • #4
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Баят са краднали от тук, от там...
  • #3
    24 rate up comment 5 rate down comment
    симбиоза ( преди 9 години )
    Не знам дали ще са убииците на ВАГените, но според мен са много по-добри предложения за парите, които плащаш. Всъщност, ако погледнем реално на нещата, баламурниците по света се увеличават, а не намаляват, а от там и клиентите на ВАГ ще се увеличат, което значи, че едва ли някога ВАГ ще бъдат убити. Ако балъците изчезнат, то тогава и тарикатите ще умрат. ВАГ са тарикатите, а феновете им балъци. Симбиоза между два вида се нарича това. Едните без другите не могат...
  • #2
    10 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ха-ха, ти сериозно ли си вярвш??? :D
  • #1
    22 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тата и Дачия са убииците на ВАГените. Като качество са вече по-добре, остава само да развият по-добре търговската си мрежа и ще се получи.