IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Студенти създадоха 3-местна суперкола

Концептът Syrma разчита на хибридно задвижване с 900 к.с.

Студенти създадоха 3-местна суперкола

Студенти от Европейския институт за дизайн, базиран в Италия, създадоха триместна суперкола, която нарекоха Syrma. Над прототипа, който дебютира на автосалона в Женева, са работили 10 души - четирима индийци, поляк, тайванец, израелец, мексиканец, иранец и китаец.
Студенти създадоха 3-местна суперкола
Дължината на Syrma е 4730 мм, широчината - 1980 мм, а височината - 1155 мм. Разстоянието между двете оси достига 2790 мм. По този начин концептуалния модел е с 271 мм по-дълъг, с 56 мм по-широк и с 10 мм по-нисък от Lamborghini Huracan. Междуосието също е в полза на Syrma със 170 мм.

Машината е със задвижване на задните колела, като разчита на хибриден агрегат. В него влизат 4,0-литров бензинов турбомотор V6 и електрически двигател. Общата мощност на силовата установка е 900 к.с., като динамичните характеристики на концепта засега остават тайна. Бе съобщено обаче, че в градски условия той може да се движи само на електричество.
Студенти създадоха 3-местна суперкола
През миналата година, отново в Женева, студенти от Европейския институт за дизайн показаха прототипа Hyundai PassoCorto. Като размери той бе по-малък от хечбека Hyundai Veloster, като бе оборудван с 1,6-литров турбомотор с мощност 270 к.с.



 

Тагове: syrma
0 от 500