IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Линейка за тежки терени

Базираната на пикапа Amarok машина се използва във Великобритания

Линейка за тежки терени

Volkswagen Commercial Vehicles създаде специална линейка, предназначена за труднодостъпни райони, съобщават от подразделението на германския концерн Volkswagen.
Линейка за тежки терени
Линейката е изработена в един единствен екземпляр и е поръчана от управата на спешната помощ в Ийст Мидландс, Великобритания.

Автомобилът, чието предназначение е да "спасява хора, които са на километри от отъпканите пътища, е базиран на пикапа Volkswagen Amarok.
Линейка за тежки терени
Линейката е снабдена със задвижване към четирите колела 4MOTION и има поставен допълнителен шнорхел, който й позволява да преминава през водни препятствия с дълбочина до 0,5 метра.

Преоборудваният пикап разполага също така с животоспасяваща медицинска апаратура и място за натоварване и транспортиране на пациенти.

"Линейката е произведена в един екземпляр, но определено предизвиква интерес, което ни кара да вярваме, че скоро ще видим и други такива доработки на Amarok", се казва в съобщението. 

Тагове: volkswagen amarok
0 от 500
  • #8
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Тодор ( преди 9 години )
    Добре, че са англичаните да признаят най-доброто 4х4 в света. Здраво, надеждно, лесно за поддръжка, а в комбинация с дизеловите двигатели на ФВ дори и извънземен пейзаж като този на МАРС не може да му се опре. Пожелавам на жълтата линейка милион безпроблемни километри. Моля да се отбележи - не плюя по марката, хваля я. :)
  • #7
    12 rate up comment 4 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    В линейката имало специално място за механик-водача и за бордовия механик. Цял щкаф с резервни турбини, глави на мотора, дюзи, както и пълни инструкции как се смянят за по-малко от 5 часа.
  • #6
    31 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Явно не знаят, че българските лаладжий всичко могат и от всичко разбират, най-вече от дращене по форумите. Кучетата си лаят ФауВе си произвежда и прави милиарди. А Андрешко е с 380 евро средна заплата и 160 евро средна пенсия.
  • #5
    28 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тия не знаят ли, че според този форум, тази линейка няма да може да излезе от сервиза? Странно...
  • #4
    10 rate up comment 11 rate down comment
    rodnilb ( преди 9 години )
    Британците в место да поръчват това на Немска компания можеха и сами да си направят този продукт като го поръчат примерно на компанията Range Rover....!
  • #3
    9 rate up comment 11 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    В първия момент ми заприлича на Дачия. Във втория също, чудейки се защо номера не е румънски. В третия прочетох, че е...WV. Докъде я докараха...
  • #2
    11 rate up comment 26 rate down comment
    българин ( преди 9 години )
    Голяма работа! Ние можем да направим по-хубава линейка от тази скапана барака!
  • #1
    23 rate up comment 7 rate down comment
    Канадецът ( преди 9 години )
    Нека храченето започне сега!