IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващото BMW M3 ще разполага с над 500 к.с.

Двигатлят ще получи две електрически турбини и система за впръскване на вода

Следващото BMW M3 ще разполага с над 500 к.с.

Следващото поколение на BMW M3 ще разполага с двигател, развиващ повече от 500 к.с. Това съобщава изданието Automobile Magazine, което се позовава на свои източници.
Следващото BMW M3 ще разполага с над 500 к.с.
Според информацията следващата генерация на BMW 3-Series ще се появи през 2018 г., а спортната версия трябва да излезе най-късно до края на настоящото десетилетие. Седанът M3 и купето M4 ще продължат да използват 6-цилиндров мотор, но неговата мощност ще нарасне поне до 500 к.с., което е с 69 к.с. повече от сегашния модел.

Увеличаването на конските сили ще стане възможно благодарение на използването на две електрически турбини, както и на системата за впръскване на вода, която BMW използва за версията M4 Coupe GT, показана наскоро.

Що се отнася до новото BMW 3-Series, промените при него ще бъдат съществени. Той ще получи нов вид шаси с регулируемо окачване, активна кормилна система и система за задвижване на четирите колела с Torque Vectoring.

Очаква се бъдещето 3-Series да се предлага в поне 2 хибридни версии. Едната ще работи с 1.5-литров двигател с 3 цилиндъра, който ще бъде комбиниран с електромотор с мощност 81 к.с. Втората ще предлага 2.0-литров агрегат с 4 цилиндъра и електромотор със 122 к.с.

Освен като седан, новата „тройка“ на баварците ще продължи да се предлага и като комби. Ще има и удължена версия за Китай. Освен това се очаква BMW да комбинира в един автомобил 4-Series Gran Turismo и 4-Series Gran Coupe. Няма да се мине и без версия кабриолет.

Снимка: BMW

 

 

 

Тагове: bmw 3-series bmw m3
0 от 500
  • #11
    5 rate up comment 1 rate down comment
    .нали??? ( преди 9 години )
    Колко смешен саит :-) имала система за впръскване на вода ,тцтцтц.... много изчерпателно ,Браво на умника формулирал статията,да яде на баба ми митрата :-X
  • #10
    4 rate up comment 2 rate down comment
    хъ ( преди 9 години )
    Браво на Хонда
  • #9
    3 rate up comment 1 rate down comment
    ui4o ( преди 9 години )
    sistemata vpraskva vodata zaedno s vazduha ot turbinite kato taka go ohlajda za po-golqma efektivnost (po-silen vzriv i taka pove4e mo6tnost) ;) ima i video s rabotata na dvigatelq s tazi sistema. BMW eto tova e tehnologi4no ne nqkvi ligav6tini hhhh.... :D
  • #8
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Mpower ( преди 9 години )
    Крйпътна канавка за некадърници а ти си карай 4х4кото по можещ и като гледам какъв разбирач си сигура имаш порше или някоя от посочените марки. И сигурно с тях неможе да се намериш в канавка
  • #7
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Мpower ( преди 9 години )
    Системата пръска водата под високо налягане в цилиндрите заедно с горивото. Така се получава по добро изгаряне на горивото също и смъква разхода на колата.
  • #6
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Каква е тази система за впръскване на вода? Някой знае ли? Къде се впръсква водата? В цилиндрите ли или е за охлаждане на турбините? Ако е за цилиндрите ок, но ако е за охлаждане на турбините водата не се впръсква, а просто е течна система за охлаждане. Нека някой запознат да каже какво се има предвид с това!
  • #5
    7 rate up comment 14 rate down comment
    pffff ...BMW ( преди 9 години )
    Турбо и ТурбоS на Порше, FF на Ферари, всички Ламборгини, GT-R и т.н. имат системи 4Х4. Но има обнадеждаващи слухове, че дори дебелите глави от М-поделението на БМВ почват постепенно да вдяват, че голяма мощност + задно = крайпътна канавка!Справка: следващите М-модели.
  • #4
    6 rate up comment 2 rate down comment
    frasss ( преди 9 години )
    BMW.
  • #3
    28 rate up comment 5 rate down comment
    pfff ( преди 9 години )
    Ако е порше, ферари, Mclaren и др. с над 500кс на задно може, ама понеже е BMW ще го вадят от канавките. Логиката на умствения капацитет под моя коментар е велика!!!!
  • #2
    8 rate up comment 27 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    и да не забравят системата за вадене от крайпътни канавки,мини-кран напр., че с тия 500 кона на задно...