IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda показа заместника на Fabia RS

Модификацията Monte Carlo ще се предлага като хечбек и комби

Skoda показа заместника на Fabia RS

Skoda показа спортния пакет Monte Carlo, който ще предлага за новото поколение на хечбека и комбито Fabia. На пазара пакетът ще замести версията RS на модела, чието производство няма да продължи заради слабия интерес.
Skoda показа заместника на Fabia RS
Допълненията при модификацията включват джанти с размер 16 или 17 цола, черни елементи на бронята, странични престилки, черни корпуси на огледалата, тонирани стъкла и панорамен покрив. В салона са поставени спортни седалки и 3-спицев спортен волан, както и материали от по-високо качество.
Skoda показа заместника на Fabia RS
Модификацията Monte Carlo ще се предлага с всеки двигател от гамата на новото поколение Fabia. Тя включва 1.0- и 1.2-литров бензинови мотори с мощност между 60 и 110 к.с., както и 1.4-литрови дизели, развиващи от 70 до 104 к.с.
Skoda показа заместника на Fabia RS
Световната премиера на Fabia Monte Carlo ще се състои на автосалона в Женева в началото на март. Тогава ще станат ясни и цените на модификацията.

Снимки: Skoda

 

Тагове: skoda fabia monte carlo
0 от 500
  • #10
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Сойка-Присмехулка! ( преди 9 години )
    Колеги, просто да споделя..Онзи ден един си търси кола и си харесва Е 200 CDI (W212-2010 г.) на "98 000" км. Отвсякъде си личи че е било такси и му го казах, обаче нали знаете "трябва да се покажем", колата беше черна...след преглед се установи че е на 498 000км., но не се знае коя година е била на толкова, интересното беше че нямаше нищо разбито, двигателя работеше перфектно, нямаше актуални грешки.. и я купи. Хора всякакви, но наистина таксита поне в Германия са доста здрави.
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    анти, уви - много си прав!
  • #8
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ами да видим, по-натам ще пиша ако се сдуха нещо :)
  • #7
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Въпроса въпроса е основно до километри, брой стартирания на двигателя, дължина на пътуванията. Примерно 5 години по 15000 км са 75 000 км. Това е абсолютно нищо за която и да е кола. Колите се доказват над 100 хиляди км, а не до 100. Аз имам база за сравнение между шкода и ситроен. Ситроена е по мн по здрав, противно на клюките че французите правели ***.
  • #6
    5 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    уфф много е грозно тва бе. Баси доста са се постарали ама в отрицателна посока...
  • #5
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не съм луд, моята фабиа направи 5г. и едва ноември 2014-та месец смених една крушка на стопа...нищо друго , даже и аз не очаквах толкова качествена кола да си купя ,но тя не е и много сложна като конструкция, няма какво толкова да се развали, а мотора ми е 1,4 86к.с. мърка по меко отклкото като беше нова. Бях абсолютно сериозен и то от гледната точка на собствени, не на чул от еди кой си.Имам съмнения, че както на мерцедес служебните коли(такси) нямат много общо с цивилните, така и Шкода
  • #4
    4 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Човек ти луд ли си. Не усещаш ли иронията в коментара ми. Това са едни абсолютни трошки, за нищо не стават. След 5 години няма да има нито едно такси шкода.
  • #3
    8 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    да, веднъж се купува и никога повече втори път
  • #2
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Чак толкова не, но действително , ако се купи с бензинов двигател, без турбо , се купува един наистина надежден автомобил.
  • #1
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Веднъж се купува шкодичка.Веднъж закупена това нещо няма чупене. И се наследява поколения напред.