IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Startech разшири дългия Range Rover

Новият пакет на компанията ще бъде представен в Женева

Startech разшири дългия Range Rover

Нов тунинг пакет за последното поколение Range Rover ще представи на изложението в Женева компанията Startech. Пакетът е изцяло визуален и е предназначен за удължената версия на луксозния британски всъдеход.
Startech разшири дългия Range Rover
Цялостният бодикит на Startech има за цел да предостави на автомобила по-динамичен и спортен вид, като увеличава стандартната ширина на модела, става ясно от информацията.

Пакетът се състои от нова предна броня с по-широки отвори за въздух, дневни LED светлини, разширени арки на калниците, различни странични прагове, заден спойлер, спортна задна броня с вграден дифузьор и др.
Startech разшири дългия Range Rover
Забелязват се също така карбонови капаци на страничните огледала, спортна изпускателна система и 23-инчови джанти. Салонът също е доработен, продължавайки спортната тема. Към момента липсват снимки на интериора, но все пак става ясно, че той предлага карбонови елементи, различни седалки и допълнителни масички за пасажерите на задните седалки.
Startech разшири дългия Range Rover
Моделът ще дебютира на 3-ти март в Женева, където Startech ще представят свои версии на още два модела на Land Rover - Range Rover Sport и Range Rover Evoque.

Снимки: Startech

Тагове: startech range rover
0 от 500