IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Женева ще видим петото поколение на Mitsubishi L200

Компанията разкри подробности за европейската версия на пикапа

В Женева ще видим петото поколение на Mitsubishi L200

Европейската премиера на петото поколение на пикапа Mitsubishi L200 ще се състои на предстоящото в Женева автомобилно изложение, съобщиха от японската компания. И разкриха подробности за машината, която заема ключова позиция в моделната гама на производителя.
В Женева ще видим петото поколение на Mitsubishi L200
На външен вид пикапът се е променил, като има нова решетка на радиатора и е получил светодиодни дневни светлини. Различна е и конфигурацията на предна броня, като от компанията са категорични, че новият дизайн помага на модела да получи по-ярка индивидуалност.

Освен това Mitsubishi L200 е оборудван с нов дизелов двигател MIVEC. Той е с алуминиев блок, а работният му обем е 2.4 литра. Мощността на агрегата е 152 к.с., а максималният въртящ момент достига 380 Нм. Ще има и по-мощна версия със 178 к.с. и 430 Нм. Скоростната кутия е 6-степенна механична.

В салона е подобрена шумоизолацията, а кормилната уредба е модернизирана. Радиусът на завой при новото Mitsubishi L200 обаче същия като при неговия предшественик – 5.9 метра.

Пикапът е оборудван със система за постоянно задвижване на четирите колела Super Select от второ поколение, която разполага с понижаващи предавки и 4 различни режима.

Автомобилът разчита на система против буксуване, система за помощ при тръгване, както и на система за устойчивост на тегленото ремарке. Сред елементите за пасивна безопасност са включени 7 въздушни възглавници, сред които има и такава, защитаваща коленете на шофьора.

Освен това пикапът е получил нови функции като система за безключов достъп с бутон за стартиране или изключване на двигателя, круз-контрол, двузонов климатик, многофункционален волан и нова аудиосистема.

Mitsubishi L200 ще се произвежда в завода на компанията в Тайланд. В Европа продажбите ще стартират през лятото на 2015 г.

Снимка: Mitsubishi L200
 

 

 

Тагове: mitsubishi l200
0 от 500
  • #1
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Уличен дрифтър ( преди 9 години )
    Водачите на СУВ-ове и СУВ-чета като закъсват в някоя локва,правейки се на рейнджъри, вече ще се молят Пътната помощ да разполага с това Мицубиши.Ало,112.....