IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault Sport показа гама по-умерени спортисти

Megane GT220 е наличен като купе, хечбек и комби

Renault Sport показа гама по-умерени спортисти

Спортното подразделение на Renault представи модернизирана версия на модела Megane GT220, който вече е наличен на пазара във версии купе, хечбек и комби.
Renault Sport показа гама по-умерени спортисти
Снимка: Renault

За разлика от флагманския модел на Renault Sport - Megane RS 275 Trophy-R, новите GT220 предлагат по-умерен спортен дух, акцентирайки и върху комфорта.

Моделите се задвижват от 2.0-литров бензинов турбо-мотор, подобен на този на Megane RS, но настроен да развива 220 к.с. и 340 Нм. Агрегатът работи съвместно с 6-степенна механична скоростна кутия и позволява ускорение от място до 100 км/час за 7,6 сек. Максималната скорост на движение е 240 км/час.

Средният разход на гориво за 100-километров пробег е 7,3 л/100 км., сочи информацията от Renault. Вредните емисии са 169 гр/км.

Спортната линия Megane GT220 е подчертана и с уникален външен вид. Броните имат спортен дизайн с по-големи отвори за въздух, отзад е поставен дифузцор, а джантите са с размер 18 инча. Уникален за моделите е и цветът Malta Blue.

Салонът разполага със спортни кресла и волан, аналогови уреди, алуминиеви педали и карбонови елементи. В оборудването влизат двузонов климатроник, круиз контрол, автоматични фарове и чистачки, LED дневни светлини, сателитна навигация Renault R-Link, Bluetooth, USB връзка, задна камера за паркиране, аудиосистема Arkamys 3D и др.



 

0 от 500
  • #10
    1 rate up comment 3 rate down comment
    111 ( преди 9 години )
    много си зле , лагуна и меган си виждал само на картинка ;0
  • #9
    4 rate up comment 2 rate down comment
    До фантазьора ( преди 9 години )
    А върха на тъпата реклама, граничаща с болна фантазия е, че някой бил карал рено до 120 хил без поне 1-2 пъти да му подмени ходовата част, спирачките, да има безкрайни проблеми с ел. системи,скърцане, тропане и т.н. и т.н.Горчив опит с меган и лагуна!
  • #8
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Друг анонимен ( преди 9 години )
    абе друго си е рено - махаш една 0 от цената още първата година, после и за скраб може да я дадеш, стига да не те е загробила междувременно!
  • #7
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    абе друго си е немското и на третата година да смениш я разпределителни валове, я скорости, я нещо друго за цената на половината кола
  • #6
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Баш Дилъра ( преди 9 години )
    В статиите за рено се пише като за мъртвец: или хубаво или нищо.Истината - никога!!!
  • #5
    6 rate up comment 12 rate down comment
    абе 4,ти ( преди 9 години )
    много си отворен, то пазара си го показва, опитай се да продадеш 10 годишно рено, пежо ситроен и една японка или ваген груп и да видиш за какви пари говорим тогава, хората ги копуват защото немогат да си позволят по добро, и на запад е така, тези френските и форд специално ги вземаш за жъпти стотинки, и всеки който кара такава като го питам защо го взе този *** и рИвеш сега, вика ами няма пари за ауди, И фраенските на третата година окачването започва да се обажда, айде на минусите,
  • #4
    15 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това ренде е по-добро предложение от немските каруци. Рендетата мачкат вурстовете на ринга, а те пищят. Нали така ВАГ-ино дето си писал преди мен 3 пъти. Нещо да не са те насилили в последно време и в ренде, чее така си нервна. За японките разбрахме, че там са те опънали на задна прашка за сефте, но за френските не знаех. Я разкажи! Кога, как...
  • #3
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Бе ти няма ама .. ( преди 9 години )
    Ей ся ще ти наблъскаме 1000 минуса! Марш в понеделник в рено-салона!
  • #2
    8 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    колко пъти ще ми го навират това ренде в медийте, еми няма да си купя френско, и това е.
  • #1
    9 rate up comment 23 rate down comment
    Бе тия ... ( преди 9 години )
    Що първо не се научат да правят обикновени коли ами се натискат за спортни!?