IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai сменя името на ix35 в Европа

Следващото поколение на кросовъра ще приеме името Tucson

Hyundai сменя името на ix35 в Европа

Hyundai показа дизайнерска скица на следващото поколение на кросовъра ix35, който вече ще се продава под името Tucson. Премиерата на модела ще се състои на автосалона в Женева през март.
Hyundai сменя името на ix35 и в Европа
„Нашият нов кросовър е огромна крачка напред за марката на световните пазари“, заяви главният дизайнер на корейския производител Петер Шрайер, под чието ръководство е разработен външният вид на модела.

Официални технически данни за кросовъра не се разкриват, но се очаква той да получи бензинови мотори с обем 1.6 и 2.4 литра, както и дизели с обем 1.7 и 2.2 литра. Предвижда се и хибридна модификация. Освен това в компанията работят и върху „напомпана“ версия, която ще разчита на бензинов турбо-мотор с обем 2.0 литра.

Новият Hyundai Tuscon ще се предлага както с предно предаване, така и със система за задвижване на четирите колела. Продажбите на модела ще стартират през лятото.

Снимка: Hyundai
 

 

0 от 500