IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още по-атрактивна визия за новите BMW X5 M и X6 M

Компонентите M Performance вече са налични за флагманските кросовъри

Още по-атрактивна визия за новите BMW X5 M и X6 M

Върховите спортни версии на новите BMW X5 и X6, разработени от BMW M GmbH, вече могат да бъдат оборудвани с допълнителните компоненти M Performance.
Още по-атрактивна визия за новите BMW X5 M и X6 M
Въпросните подобрения са изцяло визуални, като са предназначени както за интериора, така и за екстериора на X5 M и X6 M.

Що се касае до доработките за екстериора, те включват по-агресивна решетка на радиатора в черен цвят, карбонови капаци за страничните огледала и отличителни М-ивици.

Интериорът може да бъде обзаведен с изработени от неръждаема стомана прагове с осветен надпис M Performance, карбонови декорации, спортен скоростен лост с лого BMW M, обшит с алкантара волан, педали от неръждаема стомана, уникални стелки и др.
Още по-атрактивна визия за новите BMW X5 M и X6 M
Новите BMW X5 M и X6 M се задвижват от оптимизирана версия на 4.4-литровия V8 двигател. Той развива максимална мощност от 575 к.с. и максимален въртящ момент от 750 Нм., позволявайки ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.2 секунди.

Още за новите BMW X5 M и X6 M

Снимки: BMW
 

0 от 500
  • #22
    36 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    То Нисан GTR всички го бият на драг. Само заблудените фенчета вярват на рекламните брошури на 1800кг-мовия грозен толуп.Това струва 100 000 евро, и тсрава само за тунинг и драг на прави остечки.Не повече от 3 пъти и умира.
  • #21
    38 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Nqmam bulgarska klaviatura v momenta.Top gear s22 e02 premiers v Anglia dnes BMW M6 bie Nissan GTR na drag.
  • #20
    35 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Именно!Белите шофьори на Ролс и Бентли, са точно онези възпитани, интелигентни и собственици на найвисокотехнологични Тъпоти и Хунди. Просто работят за Арабите и Curвите и са на повикване! Нормално!Интересно обаче как е лизинга на техните Лексусчета и темподобни ментента, създадени от комплексите на въпросните производители заради лошия имидж на оригиналните марки....
  • #19
    38 rate up comment 10 rate down comment
    KKK ( преди 9 години )
    Ще излъжа, ако кажа, че не ми харесват :) Топ модели с най-новите технологии и чудовищни двигатели. Може би само тия шарени лепенки са малко в повече...
  • #18
    34 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ами всъщност не. Нито една глоква или арабин не съм видял в Роллс. Измисляш си вмомента тотални простотии. Роллс и Бентли, когато и да съм видял вътре е бил бял шофъор на около 50 години. а ти си измисляй колкото искаш. " Немскити премиуми" ( в кавички е шото нито са немски, нито са премиум се карат от хора с комплекси щото хем имат добър имидж, хем лизинга им е горе/долу поносим( тоест *** беден комплексар на запад винаги може да си го позволи) Тва го няма при РОллс и бентли сещаш ли се ;)
  • #17
    39 rate up comment 10 rate down comment
    KLASIKA ( преди 9 години )
    Къде тук е Екологията ???Нали само за това се реве сега :икономии,екологии,чисти коли,3-цилиндрови двигатели,двуцилиндрови и половин......???Затова колите са грозни,защото изисквания за това ,онова,и ....???Един журналист каза:-колите вече не са за хората,а инженерите на фирмите се надуват като пуяци водят война кой ще измисли повечененужни простотии.....Какви сатия перфоманции ?-Замърсяващ въздуха вреден,грозен скрап с 50 кила никому ненужна електроника след като изхвърлят в атмосферата вредни газове като развален Икарус....???....-популистични лозунги са това,а в същото време бълват огронни,мощни двигатели които уж харчели 7 на 100 л.....-какво обаче?-масло разбира се! !!Много хора вече се усещат и казват,че не искат да карат таблети и смартфони !!!Искат да карат кола и да се радват на живота!Обаче рекламата не допуска това и болшинството люде вече се зомбираха...........
  • #16
    43 rate up comment 8 rate down comment
    Ти сериозно ли? ( преди 9 години )
    Ролс-ройс не е високотехнологичен автомобил?На последните модели автоматичната скоростна кутия ползва навигационната система за да може да "знае" идващите завои и винаги да е на оптималната предавка осигурявайки максимум скорост и комфорт.При скорост 140км/ч в купето най-шумното нещо е часовникът който е изработен от ателие с вековна традиция.Защо ли обяснявам по добре виж в нета какви висини е постигнал производителят на тази марка.Няма едно нещо което да е обикновено.Може би само горивото..
  • #15
    49 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ми то във Великобритания, и Бентли и Ролс ги карат само арабите и curвите. И S-класата също, и Е-класата...да не говорим за Ренйдж Ровър и Ланд Круйзер 200. А Ферари...и Мазерати....тц тц тц тц...Все *** и прости комплексари! В БГ и във Великобритания.А умните, успели, интелигентни, некомплексирани, с големи ***, с големи доходи и мъжки характер бели мъже карат Корола, Сивик...класни и найвисокотехнологични коли!
  • #14
    39 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Аз така като гледам във Великобритания БМВ-тата ги карат само арабите и глоквите дето са си хванали богаташи. Се хора с комплекси. БГ или Великобритания, бмв си е за *** прости комплексари :)
  • #13
    44 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    До емигрантХ6-та не е за селяните от село България!Първо в Бг пътищата са като след война.И второкарайте си трошките от Италия и дишайте спокойно.