IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китайци разкриха новото BMW X1

Заснета е 7-местната версия на кросовъра

Китайци разкриха новото BMW X1

Китайското интернет издание AutoHome публикува снимки на новата генерация на BMW X1. Според информацията това е бензиновата версия на модела, разполагаща със 7 места и система за задвижване на четирите колела.
Китайци разкриха новото BMW X1
Ако се съди по снимките, новото BMW X1 е получило по-масивна решетка на радиатора, предна броня с хромирани детайли и модернизирани фарове, които са в стила на последните модели на баварския производител.

Вече е известно, че най-малкият кросовър на марката е нараснал на размери спрямо своя предшественик. Така той ще може да се предлага и в модификация със 7 места, която ще бъде достъпна само за някои пазари. Самият модел е изграден на платформата с предно предаване UKL, която се използва и от новите MINI и BMW 2-Series Active Tourer.

В гамата мотори на новото BMW X1 ще влязат 1.5-литрови агрегати с 3 цилиндъра, както и 2.0-литрови бензинов и дизелови двигатели. Тяхната мощност варира между 136 и 231 к.с.. Ще има също така М-версия с над 300 к.с., както и хибридна модификация.
Китайци разкриха новото BMW X1
Моделът ще бъде разсекретен през лятото на тази година, а дебютът му пред публика ще се състои на автосалона във Франкфурт през есента.

Снимки: AutoHome
 

 

Тагове: bmw x1
0 от 500