IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият GLE 450 AMG Sport Coupe ще участва в "Джурасик Парк"

Mercedes-Benz показа специална версия на кросовъра

Новият GLE 450 AMG Sport Coupe ще участва в

Компанията Mercedes-Benz разсекрети специална версия на кросовъра GLE 450 AMG Sport Coupe за новата серия на филма на Стивън Спилбърг - "Джурасик Парк". Автомобилът е произведен в един-единствен екземпляр, който е събран изцяло на ръка.
Новият GLE 450 AMG Sport Coupe ще участва в
Машината, която ще видим в четвъртата серия на знаменитата поредица, е получила каркас за безопасност, стоманени рейки за защита на прозорците и преработено за движение по тежки терени шаси. Освен това кросовърът е оборудван с лебедка, допълнителни фарове и всъдеходни гуми. В сравнение със стандартната версия клирънсът е увеличен с 55 мм, а дъното на автомобила е защитено.
Новият GLE 450 AMG Sport Coupe ще участва в
Mercedes-Benz показа за първи път пред публика модела GLE на автосалона в Детройт в началото на месеца. Топ-версията - GLE 450 AMG, е оборудвана с 21-цолови джанти, 9-степенна автоматична скоростна кутия и пневматично окачване Airmatic. Автомобилът може да променя своя клирънс, като той намалява автоматично, когато се увеличи скоростта. Моделът има 5 режима на движение - INDIVIDUAL, COMFORT, SLIPPERY, SPORT и SPORT+.
Новият GLE 450 AMG Sport Coupe ще участва в
Отвътре Mercedes-Benz GLE разполага с педали от неръждаема стомана и въглеродни нишки, а също така и волан от кожа Nappa. Кросовърът се задвижва от 3.0-литров туин-турбо V6, който разполага с 367 к.с. и 520 Нм въртящ момент.

Снимки: Mercedes-Benz

0 от 500