IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китайски пикап се прави на Volkswagen Amarok

Jiangling T7 е поредният клонинг на популярен модел

Китайски пикап се прави на Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok е най-новата жертва на китайския навик за ласкаене чрез кражба, става ясно от снимките, които разпространи изданието Аuto.Sohu.
Jiangling T7 се прави на Volkswagen Amarok
Китайците, които си позволяват да копират дизайна на какво ли не, вече заявиха, че копирането е форма на лъскавоство и признание. Сега затвърждават това с модела Jiangling T7, който очевадно прилича на Volkswagen Amarok.

Моделът на компанията Jiangling, която от 1952 година произвежда камиони, ще излезе на родния си пазар още след месец. Пикапът ще използва 2,8-литровия турбо-дизел на Isuzu, доставящ 100 к.с. Ще бъде наличен и 2,2-литров бензинов агрегат със 110 к.с.

Jiangling Motors Corporation (JMC), както е пълното име на китайската автомобилна компания, има джонйт-венчър с местния автомобилостроител Changan. Той от своя страна придоби популярност в Европа с модела Landwind X7, който представлява клонинг на Range Rover Evoque.

Още по темата:
Китайски клонинг и на Volkswagen Amarok

 

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Добрите се копират! Не съм виждал копие на дървения Авенсис! Може би не могат да изкопират дефектите...
  • #6
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Амарока е с кашкавалено окачване, а двигателите му са пълна скръб. Предполагам китаеца се е справил по-добре, особено като се има предвид, че техния мотор е на Исузу, който е законодател при дизелите и е най-големият производител в света на дизелови двигатели.
  • #5
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    По-добрият СОЦваген.Няма да ли да пуснете статия за китайския SUV, който е по-бърз от СОЦваген Кайен?Нали СОЦваген все ги тресе мания за нещо най-бързо в този или онзи клас?Я да видим китаеца как го бие.
  • #4
    17 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това е оригиналът, а Шматарока е ментето.Някой в статията за пореден път си прави свободни съчинения по картинка. Двигателя е LK5 (наричан още Vortec 2800) и не е 100, а е 175 к.с.
  • #3
    22 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Със сигурност ще е по-здраво от амарока.
  • #2
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Как бе, това си е оригинала!
  • #1
    19 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ""2,8-литровия турбо-дизел на Isuzu, доставящ 100 к.с. ""ЛЕЛЕЕЕЕ