IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault вади нов SUV след седмица

Моделът се нарича KADJAR и е представител на С-сегмента

Renault вади нов SUV след седмица

Renault вади нов SUV след седмица
Към момента разполагаме само с шпионска снимка на KADJAR, направена от фотограф на изданието Worldcarfans

Напълно нов кросовър от С-сегмента ще представи Renault в началото на следващия месец, съобщават от френската компания.

Моделът носи името KADJAR и трябва да бъде наличен на пазара още през тази година, като избраната за премиерата му дата е 2-ри февруари.

Информацията е ограничена, като Renault разкриват единствено, че моделът ще бъде първия кросовър на марката от С-сегмента и ще се впише отлично в съществуващата гама кросовъри на Renault, представена от моделите Captur и Koleos.

Става ясно също така как е избрано името на бъдещия кросовър. KADJAR е направено от KAD- и –JAR. KAD черпи вдъхновение „quad” или от света на ATV-тата, a JAR от френските думи за маневреност (agile) и изникване внезапно от някъде (jaillir). Произношението и изписването на името придават екзотично усещане, което навява бягство от тълпата и откриване на нови предизвикателства, уточняват от компанията.

През следващите дни компанията ще разкрива снимки и видеа на модела в социалните мрежи, а в началото на февруари ще го представи изцяло.

Тагове: renault kadjar
0 от 500
  • #2
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Не харесвам ( преди 9 години )
    Може би очаквате да напиша, че не харесвам Ситроен? Не харесвам да ми показват шарени снимки и да споря с хората върху тях. Все едно да ми покажат бременна жена и да споря дали детето ще стане музикант. Това е вечна *** интрига на производителите, журналистите и дървените философи. Когато знаем техническите характеристики, можем да спорим, но сигурно пак ще сбъркаме, защото надеждността е един от най-важните елементи, а се установява с годините.
  • #1
    16 rate up comment 4 rate down comment
    соло ( преди 9 години )
    Как го видяте бе, булгури, че разбрахте колко е грозно?