IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Концернът Chrysler промени името си

Названието обаче ще продължи да се използва за автомобилите на марката

Концернът Chrysler промени името си

Концернът Chrysler Group LLC смени името си и вече ще се казва FCA US LLC. Решението е взето от ръководството на групата Fiat Chrysler Automobiles, образувана след сливането на Fiat и Chrysler през януари тази година.
Концернът Chrysler промени името си
Все пак търговската марка Chrysler ще продължи да се използва, но само за моделите на американската марка. Според представител на производителя промяната няма да се отрази на дейността на компанията, която ще запази персонала и щаб-квартирата си, разположена в Обърн Хилс.

„Промяната е само част от промените, които ще се случват в групата Fiat Chrysler Automobile. Ако човек промени фамилията си от Смит на Джоунс по професионални или лични причини, то ще си остане същата личност. Новото име трябва да покаже ролята, която Chrysler ще изиграе в новосформираната група с Fiat“, коментира представителят на компанията Ед Герщейн пред The Detroit Free Press.

Въпреки промяната на името, компанията ще продължи да следва бизнес-плана, презентиран по-рано тази година. Той включва разширяване на моделната гама на Chrysler с напълно нови компактен седан и два различни кросовъра.

Самата фирма Fiat Chrysler Automobiles е регистрирана в Холандия, плаща данъци във Великобритания и е листната на стоковата борса в Ню Йорк. Към момента на обединението с Fiat италианците държаха 58.5% от акциите на американската компания. Новото лого на FCA е разработено от компанията RobilantAssociati, която работи с фирми като Alfa Romeo, Martini, Bacardi и Ferrero.

Снимка: FCA US LLC

 

 

 

0 от 500
  • #7
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Найденов ( преди 9 години )
    И какви дефекти имат щайгите от Волфсбург? Защото имам 3 Кади-та и съм много доволен от тях, а думите ти ми звучат малко смешно!
  • #6
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Последните класации Крайслер са много нагоре вече в класациите, спрямо периода, в който бяха под крилото на мерцедес, така че ... някакси трябва да замълчите всички немски фенове в тоя момент. Да не говорим, за преясните дефекти на щайгите от Волвсбург
  • #5
    12 rate up comment 0 rate down comment
    //// ( преди 9 години )
    Някой те кара насила да си купуваш нещо от тях ???
  • #4
    6 rate up comment 16 rate down comment
    няма как ( преди 9 години )
    от събирането на два ***,да се роди нещо различно от ***.Последни във всякакви класаци за надеждност,удовлетворение на клиента,преставяне на технически прегледи.Само в сервизните акции са в призовата тройка след ГМ и Тойота.Факт!
  • #3
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    И кой каза че Фиат са държавна фирма?
  • #2
    7 rate up comment 1 rate down comment
    //// ( преди 9 години )
    Еминямат избор. Всичко се глобализира и Фиат ако искат да успеят,трябваше да направят нещо такова. Засега добре се развиват,дано започнат да обръщат внимание и на европейския пазар.
  • #1
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тоолкова ме е яд, че в Европа не се продава 200c ... , че не е истина. Това е един уникално красив и пълен с екстри автомобил с модерни двигатели на добра цена ... Мисля, че докарването само на кабриолета с 2.4 двигател до Европа е много лош ход, седана би имал много по-високи продажби особенно ако му монтират един Фиатовски двигател за европа примерно 2.0 дизел с 170 коня или 3.0 дизела ... Дано го направят скоро.