IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi A1 получи всъдеходна версия

Пакетът Active Kit струва допълителни 1500 евро

Audi A1 получи всъдеходна версия

Audi представи „всъдеходен“ пакет за обновения компактен хечбек A1. Той носи името Active Kit, като е направен в стила на комбитата с увеличен пътен просвет, предлагани от производителя от Инголщад под името Аllroad.
Audi A1 получи версия allroad
В пакета са включени пластмасови предпазители на долната част на каросерията, различни предна и задна брони, а също така и допълнителни елементи от алуминий, сред които е и преден сплитер. Освен това в Active Kit са включени боядисани в сив цвят корпуси на огледалата и джанти.
Audi A1 получи версия allroad
Новата модификация на Audi A1 ще се предлага със същите двигатели, с които и стандартният хечбек. Това са два бензинови и два дизелови турбо-мотора. Налична е и  системата Drive Select, която позволява на водача да променя настройките на кормилната уредба в зависимост от пътните условия.
Audi A1 получи версия allroad
Допълнителният пакет Active Kit ще се предлага единствено в Европа, като цена е 1500 евро. Само допълнителните сиви компоненти струват 390 евро. Допълнително може да бъдат поръчани и джантите, които не влизат в комплекта – 17-цоловите струват 1300, а 18-цоловите – 1500 евро.

Снимки: Audi
 

 

 

 

Тагове: audi a1 active kit
0 от 500