IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault пуска автомобили за 3500 евро

На първо време те ще бъдат преднадначени за Индия и Южна Америка

Renault пуска автомобили за 3500 евро

Компанията Renault подготвя пускането на цяло ново семейство автомобили, чиято цена ще бъде около 3500 евро, съобщава изданието Les Echos.
Renault пуска автомобили за 3500 евро
Още през следващото лято на пазара в Индия ще се появи седан на тази цена, като след него ще излязат хечбек, кросовър и модел със 7 места. Машините ще се предлагат още в страните от Южна Америка, докато появята им в Европа е под сериозна въпросителна заради евентуална конкуренция с Dacia.

Преди 10 години групата Renault представи първия бюджетен модел на румънския производител – седана Logan. По-късно се появиха неговото второ поколение, както и кросовърът Duster и еднообемните Lodgy и  Dokker. Те натрупаха огромна популярност и помогнаха на французите да се превърнат в един от най-стабилните автомобилни производители.

Сега в Renault ще се опитат да повторят същото упражнение, но на различни пазари. В основата на новите автомобили ще бъде платформата CMFA, разработена съвместно с партньора в алианса – компанията Nissan. Подробности за моделите няма, но се знае, че за тях ще бъдат изполвани проверени във времето технически решения.

Сред евентуалните пазари, на които ще се предлагат нови автомобили, е и Африка. Французите имат свой център в Танжер, Мароко, откъдето машините лесно могат да бъдат разпределяни в различни държави от Черния континент.

Снимка: Renault

 

 

Тагове: renault-nissan
0 от 500
  • #7
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Альооо klasika! ( преди 9 години )
    Да нямаш некой РЪБ в главата, че така си се прехласнал по дачии и рена!?
  • #6
    10 rate up comment 8 rate down comment
    KLASIKA ( преди 9 години )
    Казах ви!!!Освен качество,другото най-важно е дизайна:Истинския,Ръбестия,без био-модни,гадни заоблености и извивки на всички линии.Първи върнаха времето назад с обикновенни фарове и ръбести коли:НОВИТЕ ШКОДА И ДАЧИА!....И станаха хит !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Това е Играта!Сегаи Ауди и Фолксваген и Мерцедес спешно"ПРОГЛЕДНАХА"покрай Дачиа и Шкода и новите им модели по тревога стават все по-ръбести! Горд съм,че го предсказах!......Къде ви отиде модерното разбирачи?!?БМВ също сменява гамата!
  • #5
    10 rate up comment 20 rate down comment
    Пешо от сервиза ( преди 9 години )
    Че то най-скъпото рено не би трябвало да струва повече! Щото като добавиш стойността на резервните части, престите в сервизите, тропането и скърцането даже ще ти излезе скъпо.
  • #4
    13 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това е Дачия "Сомбреро" с емблема на "п*чка"..Рено де!
  • #3
    37 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    За 7 бона-нова кола!Не ви чувам вас...Добро е предложението!
  • #2
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    чакай да стигне до европа"появята им в Европа е под сериозна въпросителна заради евентуална конглокенция с Dacia"ако въобще стигнев южна америка и индия си се търсят подобни возилаколко да е запазен този 10 годишен немски автомобил внос от италия за 7000 лвно съм съгласен че в европа няма смисъл да я пускат
  • #1
    15 rate up comment 35 rate down comment
    Аз ( преди 9 години )
    И кой ще даде толкова много пари за този ***?За тия пари може да се намери запазен немски автомобил, който ще надживее тия легени.