IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

AMG извади аналог на BMW M Performance

Новата линия модели на компанията се нарича AMG Sport

AMG извади аналог на BMW M Performance

Нова, по-умерена спортна серия автомобили представи спортното подразделение на Mercedes-Benz - AMG. Тя се нарича AMG Sport и е позиционирана между стандартните модели на Mercedes-Benz и чистокръвните AMG продукти.
AMG извади аналог на BMW M Performance
Снимка: Mercedes-Benz

Въпросната нова гама модели е създадена по примера на M Performance на BMW и S-моделите на Audi. В началото тя ще включва два автомобила, като постепенно ще бъде разширена.

Първите AMG Sport автомобили ще бъдат представени на изложението в Детройт, което ще се проведе в началото на януари. От разпространената снимка става ясно, че това ще бъдат GLE450 AMG Sport (бившият M-Class) и C450 AMG Sport, който ще се предлага като седан и като комби.

Информация за задвижващия агрегат на моделите липсва, но спекулациите сочат, че той ще бъде доработена версия на 3,0-литровия V6 бензин, чиято мощност ще нарасне от 333 до 360-370 к.с.

По този начин новият C450 AMG Sport ще бъде позициониран под C63 AMG, но над C400. Последният се предлага с пакет AMG (също носещ името AMG Sport), който обаче е само визуален.

Освен по-спортен вид новият C450 AMG Sport ще получи тунинговано шаси, оптимизирана електроника и стандартна система за задвижване на четирите колела. Съществена черта на новата серия автомобили ще бъдат и по-широките следи отпред и отзад, които ще са аналогични с тези на истинските AMG версии.

От разпространената по-рано информация стана ясно, че новата гама модели на AMG ще обхване почти всички предложения на Mercedes-Benz - A-, C-, E- и S-Class, както и GLA, GLC, GLE и GLS. Очаква се моделите AMG Sport да се предлагат и с оптимизирани дизелови двигатели.
 

Тагове: amg sport
0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    KLASIKA ( преди 9 години )
    послеслов:оправих предния капак,задния пък ептен го оправих,оформих задницата заедно с почти целия долен и страничен край,предницата пипнах в целия долен край леко измених,...леко ли?...повето странични извивки.....Сега изглежда и солидна и Младежка,няма да реват,че е старческа,нали?ТРЕПЕРЕТЕ БМВ !!!!
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    KLASIKA ( преди 9 години )
    АМГ .....глупости !!!!Трябва първо да се довърши колата !!!!Има много идея в нея,но глупавите дизайнери са се изморили от толкова бачкане и са им свършили батериите накрая ........????Иначе има наченки на нещо страхотно !Но не ми харесват стоповете и част от задницата........Страничната линия е страхотна браво !Но предницата ????.........Някакви извити фарове към решетката?-все едно прекъсват и идеята губи връзка с кораба-МАЙКА !?!?!? ...,....някакви въздухозаборници като риба която е отворила уста и дишайки умира ........????..... ,ами габаритите ?!?!?...-нещо свети,някаква черта-все едно е задраскана колата и то с две черти ......?!?!?Но напредъка го бива-отново след 15 години !!!...ЦЕЛИ 15 ГОДИНИ МРАК И УЖАС !!!! 15 години без връзка с кораба-МАЙКА ...........-браво бе Мерцедес ,бяхте станали Мербелекс ,консултирани от пара-паралептологи и социопатилни ,психотропни маркентингови паралипсиси и клептонези !ЕТО ДООПРАВЯМ КОЛАТА ЗА ДА МИНЕ ДЕТСКИТЕ МЪКИ И ДА ИЗГРЕЕ КАТО ПРЕКРАСЕН ЛЕБЕД !!!....и СЛЕД МОЯТА НАМЕСА ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМ ДОЙДЕ НА АКЪЛА НА AMG,КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ПРАВЯТ.............-дайте на голям екранhttps://imageshack.com/i/hlOrAmGjj
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не разбрах само дали щи има купе версия на Це класата
  • #1
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Уличен дрифтър ( преди 9 години )
    Предната решетка-като на Лексус моделната типична решетка. Предишния им дизайн на Е-класата също бе изкопиран от Лексус GS (отбелязано и от Аутобилд) От Мерцедес зорко следят да не изостават от водещите в дизайна.