IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият кросовър на SsangYong получи италианско име

Компанията показа първите изображения на модела Tivoli

Новият кросовър на SsangYong получи италианско име

Новият кросовър на SsangYong, който ще трябва да се конкурира за клиенти с Nissan Juke, ще се казва Tivoli. Това обявиха от корейската компания, като показаха и първите изображения на серийната версия на модела.
Новият кросовър на SsangYong получи италианско име
Машината бе загатната още с концептуалните модели XIV-Air и XIV-Adventure, които видяхме по време на автосалона в Париж през октомври. Досега тя бе известна като X100, но в компанията решиха да и дадат по-запомнящо се име – на намиращия се на 30 км от Рим малък италиански град Тиволи.

От SsangYong споделят, че Tivoli представлява „динамичен градски всъдеход с най-качествения интериор в своя сегмент, който съчетава всички преимущества на кросовъра с удобството и комфорта на седан.“
Новият кросовър на SsangYong получи италианско име
В интериора на машината се включени предни седалки с подгряване, камера за движение на заден ход, безключов достъп и мултимедийна система с огромни, според изявлението на компанията, възможности.

Засега няма яснота за двигателите, на които ще разчита SsangYong Tivoli. Прототипът на модела, показан в Париж, бе оборудван с бензинови и дизелови двигатели с обем 1.6 литра. От компанията уточняват, че кросовърът ще се предлага както с 6-степенна механична скоростна кутия, така и с автоматична трансмисия. Налично ще бъде и задвижване на 4-те колела.
Новият кросовър на SsangYong получи италианско име
Корейците предвиждат да продават по около 100 000 бройки от Tivoli на година. Моделът ще се появи първо на пазара в Южна Корея през януари 2015 г.

Снимки: SsangYong

 

 

 

Тагове: ssangyong tivoli
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Коста ( преди 9 години )
    Пробутват ни го на тъмно. Не виждаш всичко, но си го представяш пред дискотеката.
  • #3
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Краси ( преди 9 години )
    Че те са корейци, собственост на китайци, доколкото знам.А и тези дни май някакви индийци купиха голяма част от акциите им.
  • #2
    10 rate up comment 1 rate down comment
    IT ( преди 9 години )
    В пъти по красив от Жук :) Добре че от СангЙонг се сетиха да дават дизайна на италианци....първите им модели бяха меко казано ужасяващи :) Според мен трябва да се замислят и за смяна и на името на бранда че това СангЙонг....не ми звучи никак благозвучно :)) поражда някаква асоциация за китайско менте :)))
  • #1
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе не изглежда зле, и корейците дърпат все по-нагоре... ама не бих си го купил