IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mazda2 бе показана и като седан

Засега модификацията ще се предлага само с дизелов мотор

Mazda2 бе показана и като седан

Mazda официално разсекрети версията седан на новата "двойка", чиято официална премиера ще се състои на автосалона в Тайланд на 28 ноември. Изборът на тази азиатска държава не е случаен, тъй като тя ще е основният пазар на модела. Всъщност от 2010 г. именно Mazda2 е най-продаваният автомобил в Тайланд.
Mazda2 бе показана и като седан
Габаритите на седана засега не се разкриват от японската компания. Знае се обаче, че той ще се предлага само с един двигател – 1.5-литров дизел от семейството SkyAktiv, развиващ мощност от 105 к.с. и 220 Нм въртящ момент. Скоростната кутия е 6-степенен автомат.
Mazda2 бе показана и като седан
Сглобяването на седана ще бъде съсредоточено изцяло в Тайланд, като местното представителство на марката вече води преговори за продажбата му и на други пазари. Като основен приоритет сред тях са Австралия и Европа. Именно заради тях гамата двигатели ще бъде разширена с бензинови мотори с обем 1.3 и 1.5 литра.
Mazda2 бе показана и като седан
Преди това обаче в Европа ще стартират продажбите на хечбека Mazda2. Тук моделът освен с 1.5-литровия дизел ще се предлага именно с 1.3- и 1.5-литрови бензинови мотори, развиващи между 75 и 115 к.с.

Снимка: Mazda

 

 

 

Тагове: mazda2 mazda2 sedan
0 от 500
  • #23
    11 rate up comment 0 rate down comment
    до "до: Голф&qu ( преди 9 години )
    Преди два месеца си купих чисто нов Golf 7. Golf-овете за България идват с масло Castrol, акумулатор Exide и гуми Continental! Някои хора тук пишат колкото да не заспят, дори на капачката на Golf-a има логото на Castrol, какви масла Volkswagen те гонят, "специалисте", разходи се до Порше София и виж за какво става въпрос, вместо да пишеш глупости!
  • #22
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Голям майтап ( преди 9 години )
    Обслужване след 2 години.Че аз за 2г навъртам 100 000 км.Трябва да са много корави тия вагени.А човечеца си обслужва колата много правилно със смяна на масла на 15 000км.Ако кара само в града даже му препоръчвам на 10 000.
  • #21
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Оризарите винаги дразнят!Карат Хонда Сивик на 15 години и смятат всичко японско за направено от господ!Не се занимавай с такива, не си струва!
  • #20
    14 rate up comment 3 rate down comment
    До анонимния келеш ( преди 9 години )
    който напада дядото с Голфчето.Ти си пълен *** бе пикльо.Кви коли те гонят кви пет лева.Бащати пари няма колело да ти купи.Кастрол се ползва в много от сервизите на Порше.А и къде е казано че ако си е кеширал човечеца колата трябва да я обслужва в оторизиран сервиз.Оспокой малко топката и не си мисли че след една варихуана си братчед на господ.Аман от озлобени *** тук.Аре бегай че мноу дразниш.
  • #19
    5 rate up comment 10 rate down comment
    до: простака с Гоуфа ( преди 9 години )
    Неприязън към Гоуфа едва ли някой има, но неприязън към голфарите, като теб всеки нормален човек има. Нагли сте, на пътя сте най-отвратителните същества, ниска култура, селения и простотия, както и много лъжи. Това сте вие Гоуфаджиите. Тук те хващат в лъжа, което доказва едно от нещата, които казвам. Само ще те попитам, като си толкова засегнат, защо под статия за Мазда си решил да хейтваш. Толкова ли няма други статии. Да но ти си ВАГончето, което под всяка статия за японска кола хейтва.
  • #18
    10 rate up comment 13 rate down comment
    до: Голф ( преди 9 години )
    Защо лъжеш не мога да разбера. Ако имаше купен нов Голф, както твърдиш щеше да знаеш, че обслужването не е на 15 000 км. и послаедната ти лъжа е че са ти налели масло Кастрол при условие, че във ФВ работят с масло ФОКСВАГЕН, а не с Кастрол. Някой, ако не вярва да попита. Колкото пъти да съм си обслужвал колите, винаги такова са наливали. Обслужването е на 30 000 км или 2 г. Навсякъде го пише и всеки може да провери. Наистина някой хора тук лъжат изключително много.
  • #17
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    hahaha.mazdite bili zdravi i nadejdni.ia si udari edna zlobarka na kartinkata i biagai barzo pred bloka da iztarka6 razdata ot zadnite vejdi na 20g. si kurnik
  • #16
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Голф ( преди 9 години )
    Смяна на масло 5w40 Кастрол на 15 хил.км.Не знам защо ти отговарям тъй като едва ли можеш да смяташ.Явно си фен на Мазда защото дядо ти е купил такава на баща ти а ти се возиш още на задната седалка.Излизам от тук защото нито си ми на възпитанието нито на годините,за интелект да не говорим.Само за инфо-имам и Тойота Лендкрузър.Казвам го не да се хваля а да ти покажа че не съм от немските автоманияци с които си във война.Дерзай!
  • #15
    7 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Оризарчик стига лъга бе! Другия път преди да лъжеш така нагло провери на колко км. и време се обслужват тези кочини за които си мечтаеш че имаш. На толкова км. няма начин да си бил 4 пъти за обслужване. Виж за някакви повреди и ремонти може и повече пъти да си бил. Следващия път, като лъжеш го прави малко по-рафинирано, защото има хора, които са сменили по няколко автомобила на групата и знаят какви *** са и кога се обслужват.
  • #14
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    VAG ончик стига лъга бе! Другия път преди да лъжеш така нагло провери на колко км. и време се обслужват тези кочини за които си мечтаеш че имаш. На толкова км. няма начин да си бил 4 пъти за обслужване. Виж за някакви повреди и ремонти може и повече пъти да си бил. Следващия път, като лъжеш го прави малко по-рафинирано, защото има хора, които са сменили по няколко автомобила на групата и знаят какви *** са и кога се обслужват. И ще те помоля лъжите за Голфовете да ги пущаш в темите за ВАГ!