IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Изпепелиха коли за 2,6 млн. евро в Москва

Властите подозират умишлен палеж

Изпепелиха коли за 2,6 млн. евро в Москва

Изпепелиха коли за 2,6 млн. евро в Москва
Снимка: lifenews

Поне 12 суперскъпи автомобила изгоряха тази сутрин на паркинг в центъра на Москва. Колите са един и същ собственик, като местните власти подозиран умишлен палеж, съобщава lifenews.

Пожарът е започнал рано тази сутрин, а при пристигането на пожарникарите в 6:06 часа колите вече са били напълно изгорели. Всички те са собственост на инвестиционната група "Синус", като са били паркирани в затворен двор на жилищна сграда.

Предварителните данни от огледа сочат умишлен палеж, като екипите работят по две основни версии. Първата хвърля подозрения върху конкурентни компании, а втората хипотеза е за умишлен палеж от страната на живеещите наблизо, които не веднъж са подавали оплаквания за това, че "Синус" е обсебила всички паркоместа на кооперацията.

Колите са буквално изпепелени, но все пак руските медии посочват, че сред тях са няколко Rolls-Royce, Bentley, Mercedes-Benz и Porsche. Общата стойност на машините е около 150 мнл. рубли (приблизително 2,6 мнл. евро).

 

0 от 500
  • #7
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Застраховката ще им покрие разходите. Но ми се струва, че в махалата доста ще пострадат, като знам Руснаците какви откачалки са пре техните мутри нашите са меки агънца, сещам се за филм на Би Би Си за руската мафия в САЩ. След 1990г. Руснките мутри отиват в САЩ и смазват местните бади, италиански мафии. В интервю шефа на ФБР каза, ние не бяхме подготвени за такова нещо. Те всяха терор и всички се страхуваха от тях, превзели всичкия незаконен бизнес, внос през пристанища, наркотици, проституция.
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да бе, застрователят просто така ще му плаща без да разследва. Нека им горят колите на гадните мутри, като не паркират правилно: )
  • #5
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Нали се сещате ,че тоя ще вземе повече пари от колкото струват реално колите му.
  • #4
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дошо, те така както са изгорели само да върнат алуминия им за скраб, пак ще струват повече от твоята ***, апартамета ти и тебе заедно с чехлите ти.
  • #3
    9 rate up comment 2 rate down comment
    ... ( преди 9 години )
    Естествено, че е умишлен палежа. Застраховкиии...
  • #2
    13 rate up comment 0 rate down comment
    --- ( преди 9 години )
    Ако си знаеше работата и тука щяха да горят..
  • #1
    16 rate up comment 2 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    Криминален край за коли, придобити по криминале н начин. Съдбата си знае работата!