IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Руснак прекара две денонощия върху „паяк“ (обновена)

Мъжът отказа да позволи да му преместят неправилно паркирания автомобил

Руснак прекара две денонощия върху „паяк“ (обновена)

Руснак прекара 2 денонощия заключен в своя Hyundai, който бе качен върху машина за евакуиране на неправилно паркирани автомобили. Комичната случка се разигра в Новосибирск, съобщава „НСГ Новости“.
Руснак от две денонощия стои върху „паяк“
Мъжът, който се казва Олег Щадрин, твърди, че е пристигнал в града по работа. Той се опитал да паркира своя миниван Hyundai H1 в близост до гарата, но не намерил свободни места. В крайна сметка оставил колата под знак, който забранявал паркирането.

Руснакът се върнал след няколко минути и видял как товарят автомобила му върху евакуатор. Щадрин се качил върху „паяка“ и влязъл в колата си, като се заключил. Общинските служители, които вдигали минивана, повикали полиция. Униформените обаче предпочели да не се намесват в конфликта.

Самият Щадрин започнал да припалва автомобила си, за да се сгрее, като същевременно се опитвал и да пести горивото. Според пристигналите на място журналисти мъжът не е палил колата през последните 15 часа, което сериозно притеснило полицаите. Те повикали и екип на „Бърза помощ“, тъй като се притеснили, че шофьорът е измръзнал.

Щадрин обаче отказал да тръгне с лекарите. Той бил категоричен, че трябва да му се напише акт, който по-късно да плати. Категорично обаче отказвал да плаща за евакуирането на автомобила, както и за престоя на наказателен паркинг.

„Ще седя, докато не замръзна или не умра от глад, но моят въпрос трябва да бъде разрешен“, категоричен бе руснакът, който в крайна сметка постигна своето.

Служителите на реда свалиха колата му от евакуатора и го пуснаха да си отиде, след като преди това му написаха 2 акта. Единият е за неспазване на знаците и неправилно паркиране, а вторият - за отказ да се подчини на полицейско разпореждане.

Снимка: НСГ Новости

 

 

 

0 от 500
  • #8
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    А,лафа за табелките майна ,го измислиха Софиянци,а той гласи .Най -хубавото в този град е табелката за София.Този лаф го употребявахме софиянци,тези които бяхме войници в други градове,та това беше актуален лаф преди 20-30 години.
  • #7
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Кико ( преди 9 години )
    До Triforce:++++++++++++Да не си пловдивчанин, защото и аз го ползвам често този лаф?
  • #6
    18 rate up comment 5 rate down comment
    thebrainless ( преди 9 години )
    Абсолютен рекет е това, отвличат ти колата и те принуждаваш да плащаш. В нормалните държави се глобява, не ти крадат колата.
  • #5
    27 rate up comment 3 rate down comment
    FenIX ( преди 9 години )
    Така е, в София се набиха всички възможни институции, бизнеспаркове, болници, научни институти, университети и т.н. Възмутения софиянец ако си мисли, че всичи тия институции могат да се напълнят само с кореняци софиянци е в голяма грешка. Но все пак може да направи личен бойкот - като му потрябва лекар/зъболекар, адвокат и т.н. да не гледа дали са добри в това което правят, а къде са родени и да избира само "кореняци" софиянци ;)Кореняци е с "" защото такива живи почти няма ;)
  • #4
    39 rate up comment 6 rate down comment
    Triforce ( преди 9 години )
    И да добавя - мой приятел, електроинженер едвам се закрепи в Казанлък със заплата 700 лева и каза, че за момента го устройват! Никога повече не иска да чува за София, докато може да си позволи да живее някак си в Казанлък. Пак повтарям - хората идват заради парите, не заради кефа си!Аз София не я понасям! Както имаше 1 лаф - "Най-хубавото нещо в София е табелката за Пловдив!".
  • #3
    16 rate up comment 35 rate down comment
    миекащ селтак ( преди 9 години )
    И заради такива миекащи като вас,дето се набутахте в софия,е затова няма да се оправиме.Що не си стоите по схлупените селца и колибки,ама не искате да сте софиянци,хайде че днеска е петък,време е да си ходите по забутаните села.
  • #2
    27 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Заради такива като теб никога няма да се оправим!
  • #1
    6 rate up comment 25 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тези паяци са големи кожодери.Един колега преди години беше легнал пред паяка....не стига ,че са тесни улиците и няма места,ами те глобяват.