IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Cadillac ATS-V дебютира в Лос Анджелис

Купето и седанът разчитат на мощност от 455 к.с.

Cadillac ATS-V дебютира в Лос Анджелис

На стартиралото тази седмица международно автомобилно изложение в Лос Анджелис компанията Cadillac представи най-мощната, най-бърза и съответно най-скъпа версия на модела си ATS. Модификацията, която е оборудвана с 6-цилиндров двигател с 2 турбини, ще се предлага като купе и седан.
Cadillac ATS-V дебютира в Лос Анжелис
Основната разлика при Cadillac ATS-V е двигателят. При обем от 3.6 литра той развива 455 к.с. и 603 Нм въртящ момент. Към него производителят предлага 6-степенна механична скоростна кутия или автомат с 8 степени. Засега няма официални данни за ускорението на модификация, но се очаква купето и седанът да ускоряват до 100 км/ч за около 3.9 секунди и да развиват максимална скорост от 300 км/ч.

Освен това машините са получили по-твърдо окачване с адаптивни амортисьори Magnetic Ride, диференциал с повишено триене, спирачни механизми Brembo и 18-цолови джанти с гуми Michelin Pilot Super Sport.

Във външния си вид ATS-V се отличава по агресивните си брони, по-голямата решетка на радиатора, капака с отвори за въздух , задния спойлер и новата изпускателна система. Като опция се предлага и цял набор аеродинамични елементи, които са направени от въглеродни нишки.

В интериора налице са седалки Recaro, обшити с кожа и алкантара. Като цяло обаче салонът на спортната модификация е идентичен с този на стандартния ATS, като разликата е в допълнителните карбонови елементи и в оформлението на част от приборите.

На територията на САЩ седанът и купето Cadillac ATS-V ще излязат в продажба през пролетта на 2015 г.

Снимки: Cadillac
 

 

 

 

Тагове: cadillac ats-v
0 от 500