IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru разработи най-агресивния концепт в историята си

Хибридната спортна кола развива мощност от над 500 к.с.

Subaru разработи най-агресивния концепт в историята си

Subaru създаде концептуален спортен автомобил с хибридно задвижване, развиващ мощност от над 500 к.с. Засега обаче купето с име Viziv GT Vision Gran Turismo може да демонстрира своите способности само във виртуалното пространство.
Subaru разработи най-агресивния концепт в историята си
Всъщност японската марка се присъедини към производителите, създаващи виртуални спортни машини за компютърната игра Gran Turismo 6. Като цяло купето е получило редица дизайнерски решения от предишните концепти - Viziv и Viziv 2, които са комбинирани с някои стилистични черти на марката – например, решетката на радиатора.

Засега от Subaru не разкриват подробни технически характеристики на виртуалния концепт, но уточниха, че за него максимално са използвани композитни материали за снижаване на теглото. Машината тежи 1380 кг., като е оборудвана с хибриден агрегат, който я превръща в най-мощния модел на марката.

В системата влизат 2.0-литров бензинов боксер и два електромотора с обща мощност 591 к.с. и 800 Нм въртящ момент. С помощта на електрическите двигатели системата разпределя въртящия момент между двете оси.

Снимки: Subaru

 

 

 

0 от 500
  • #13
    6 rate up comment 3 rate down comment
    ??? ( преди 9 години )
    Ето че жълтите без да си признават кръдът от дизайна на АУДИ
  • #12
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Легендарния, опс легенния дизайн, повсеместно ползван н моделите на ВАГ е открит още от руснаците, в техните легендарни танкове чиито куполи са изливани направо в земята, за по-лесно. Та така, относно плагиатстването ;)
  • #11
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Гледайте и завиждайте!Дизайна си вАжи и то много.От тук откраднали, от там взели, глупости - колата е много хубава.
  • #10
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Жълтурите са царе в краденето, без значение японец,кореец,китаец...
  • #9
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Е как пък Ауди откраднали решетката от Мицубиши, при положение, че години преди Мицубиши Моделите на Ауди са с такава Решетка, Голямата решетка Ауди я представи още през 2003г. на новия си модел на А6. Освен че не са крали от Мицубиши а е точно обратното Мицубиши открадна решетката си от Ауди и не само решетката. Когато Ауди представи А7 концепт, година по късно мицубиши показа 1:1 А7 само че с емблема Мицубиши. И Ауди вместо да тръгнат да се съдят с Мицубиши, промениха дизайна на А7. Ето как трябваше да изглежда А7:http://2.bp.blogspot.com/-j7hvpIoDEMo/ToRzyRCuyCI/AAAAAAAAAQk/agmCCUPbgp0/s1600/AudiA7scoopphoto2.jpgА Ето копието на Мицубиши представено година по късно:http://***.wallpaper.net.au/wallpapers/automotive/Mitsubishi-Lancer-Prototype-S-2008-1-1024x768.jpgЕто и друга кола на Мицубиши, при която приликата с ТТ предполагам е напълно случайна: http://***.bureauofspeed.com/wp-content/uploads/2013/07/concept_ra_large_4.jpg
  • #8
    9 rate up comment 5 rate down comment
    аха ясно ( преди 9 години )
    Аха разбирам разработили са нова супер кола,супер мощна и олекотена и ще я пуснат в Плейстешана.Ясно предполагам че ще е икономична щом е Хибридна и когато играя с тази кола ще ми хаби по малко ток играта и телевизора.Типично за Субару.Само дето дизайна ми напомня на подобен друг концепт но да не изпадаме в подробноси сега.
  • #7
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Иво ( преди 9 години )
    разбира се подвеждащо заглавие, защото нищо не е разработило субаро ми някво 3д
  • #6
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Nev ( преди 9 години )
    Te zashtoto Audi ne otkradnaha reshetka na Mitcubishi navremeto, ama vaobshte ne!!!
  • #5
    11 rate up comment 7 rate down comment
    С ( преди 9 години )
    или Citroen GT
  • #4
    11 rate up comment 7 rate down comment
    C ( преди 9 години )
    Я напишете Citroen Metropolis в google и виж колко си приличат отпред!!!