IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Боксов шампион купи Bentley на 15-годишния си син

Флойд Мейуедър все пак избра количка за голф за наследника си, а не истински автомобил

Боксов шампион купи Bentley на 15-годишния си син

Когато бащата ти е най-добре платеният спортист на планетата, можеш да си пожелаеш каквото искаш. Шампионът по бокс в средна категория Флойд Мейуедър подари на 15-годишния си син Кораун количка за голф, производство на Bentleу.
Боксов шампион купи Bentley на 15-годишния си син
„Синът ми искаше количка за голф Bentley и я получи. Сега внимавайте какъв подарък ще получи за 16-ия си рожден ден“, написа американецът в социалната мрежа Instagram. И публикува снимка, на която той и Кораун се возят в количката.

А че тя не е обикновена, се вижда от изображението. Стандартно тези колички струват около 1500 долара, но тази има позлатени елементи, което според експерти я оскъпява поне 10 пъти. Това обаче не е проблем за Мейуедър,тъй като само за тази година той е спечелил от изявите си на ринга и от рекламни договори над 115 млн. долара.

Впрочем боксовият шампион е голям фен на луксозните автомобили, като сред тях са няколко с марката Bentley. За един от тях - Mulsanne, Флойд плати 290 000 долара през 2012 г.

Снимка: Instagram

Още по темата:
Платиха 17 500 долара за голф количка ала Батман
Японци пускат голф-количка по улиците си

 

 

 

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Firemen ( преди 9 години )
    https://***.youtube.com/watch?v=yo3Ar538Sf4
  • #6
    15 rate up comment 1 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 9 години )
    По принцип харесвам Бентли, но това вече е прекалено. Черните може да имат и милиарди, ама никога няма да имат Вкус.
  • #5
    6 rate up comment 9 rate down comment
    а,Доше! ( преди 9 години )
    Мислех,че в Америка само Приус или Камри купуват,а то какво купували хората с пари!Бентли,Ламборгини,Бугати - все на един друг концерн продукти.Сигурно и на този Меркел му е промила мозъка,ти какво мислиш?
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да, тази му загуба е като аматьор, после става професионалист и като такъв няма загуба.
  • #3
    34 rate up comment 1 rate down comment
    аз ( преди 9 години )
    Последния боксьор от който загуби в официален мач,не знам дали преди това е губел,е на финала на олимпиадата в Атланта,а боксьора който го ступа е Серафим Тодоров.Сарафа тогава отказа да отиде в америка и да прави профи кариера,отказа им и каза,че предпочита да тренира деца в родния си град.
  • #2
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    как не го е хванал кубрат пулев да го отупа
  • #1
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Чух че сега му готвели мач, от който да се приберат 1 милиард Долара. Това е най-скъпо платения спортист в света. С по два мача годишно си печели милиони. Колите му са безброй, Бентлита,Ферарита,Ламборджините, Ролс Ройс, Мерцедеси... дори има 3 бр. Бугати Вейрон. Прави пари от всичко. Отива на мач на НБА Маями Хийт срещу Индиана Пейсърс вади 6 милиона и залага и след това спечели 12 милиона, преди това отиде на мача на Денвър Бронкос срещу Ню Йорк Джетс и залага 5 милиона на мига и спечели 11 милиона. Преди това спечели 1,8 милиона долара, залагайки на мача Индианаполис Колтс и Сиатъл Сихоукс, а преди това спечели 1,5 милиона долара залагайки на мач наДенвър Бронкос и Ню Йорк Джетс. Тоя прави пари с каквото се хване, тая количка дори 15000 долара да е са стотинки за Флойд. Също така е луд женкар, скоро му гледах домашно кино, където се опътал на една маса за масажи и си докарал 20 полу голи мацки и сещате се каква вечер е изкарал.