IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault откри нов завод в Алжир

Производствената линия има годишен капацитет от 25 000 автомобила

Renault откри нов завод в Алжир

Френският автомобилен производител Renault откри нов завод в Алжир, съобщават от компанията. Той има годишен капацитет от 25 000 автомобила и ще отговаря за производството на новия Renault Symbol.
Renault откри нов завод в Алжир
Заводът е разположен в региона Оран, като бе открит в присъствието на алжирския Министър председател Абделмалек Селал и председателя и изпълнителен директор на Renault Group Карлос Гон.

В съоръжението вече работят 350 човека, преминали през обучение в автомобилния тренировъчен център (CFPA) в Оран и в заводите на Renault-Nissan Alliance. В момента се обмисля и оценява втора фаза на завода с капацитет от 75 000 автомобила годишно, която ще включва по-тясна интеграция на доставчици, както и цехове за боядисване и сглобяване купета.
Renault откри нов завод в Алжир
Renault е №1 автомобилен производител в Алжир и държи пазарен дял от над 25% към края на септември 2014 г. Произвежданият в Алжир Renault Symbol ще предлага по-високо стандартно оборудване, включително GPS навигационна система, сочи информацията.
Renault откри нов завод в Алжир
Снимки: Renault

Тагове: renault symbol
0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    solo ( преди 9 години )
    Колега, имам лични впечатления и те уверявам че, като бивша колония на Франция, арабите са с много различен манталитет, когато с в контакт с французи.
  • #3
    21 rate up comment 0 rate down comment
    ПорЦелан ( преди 9 години )
    Работех в Балканкар, когато се правеше съвместно предприятие в Алжир за мотокари. За алжирците кражбата е национален спорт, сигурно излизат от завода на Рено през рентген и чисто голи. :)
  • #2
    7 rate up comment 18 rate down comment
    е така де ( преди 9 години )
    лайналт открива все такива манифактури - в Алжир, Тунис, Мароко, Турция и т.н. "френски" области.
  • #1
    18 rate up comment 2 rate down comment
    GTE ( преди 9 години )
    Това на нас ни е познато като Дачия Логан, А на други места по света е Nissan Aprio ...