IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche случайно разкри бъдещото Cayman GT4

Модификация е оценена на 125 000 щатски долара

Porsche случайно разкри бъдещото Cayman GT4

Компанията Porsche случайно потвърди предстоящото пускане в продажба на купето Cayman GT4, като го включи в списъка с модели на своя северноамерикански сайт porschedriving.com. Производителят обаче не разкри никакви технически данни за автомобила, а малко по-късно го махна от страницата си.
Porsche случайно разкри бъдещото Cayman GT4
Очаква се GT4 да бъде топ-версията на модела, като ще се разположи над дебютиралото тази есен Cayman GTS в гамата на марката. Някои европейски издания вече публикуваха снимки на прототипа по време на тестове, като той се отличаваше с голямото си антикрило, огромните си въздухозаборници, мощните спирачни механизми от лека сплав и сдвоените тръби на изпускателната система.

По-рано бе съобщено, че Porsche Cayman GT4 ще разчита на 3.8-литров би-турбо двигател с мощност 450 к.с., който е взаимстван от състезателното Cayman GT3, както и на скоростна кутия PDK и пренастроено окачване.

В САЩ новата модификация ще струва 125 000 долара. Освен нея ще се появи и по-мощен вариант на роудстъра Boxter, който използва същата платформа като Cayman. Той обаче няма да се казва GT4, а RS Spyder.

Снимка: porschedriving.com

 

Тагове: porsche cayman gt4
0 от 500
  • #6
    6 rate up comment 2 rate down comment
    turbo ( преди 9 години )
    Аве,дрифтъра що коментираш неща дето не са ти ясни..Виж Каймана серийния колко коня е, и сметни с колко коня повече е GT4..Aман от разбирачи
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Уличен дрифтър ( преди 9 години )
    Няма как да забравя-в желанието си да напомнят, че са от първите, новостите в дизайна им ще бъдат откривани само чрез внимателни съпоставяния, както е и с БМВ.
  • #4
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    не забравяй че това е порше - още се усеща приликата с първото 911 (костенурка) от преди 40-50 години
  • #3
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Уличен дрифтър ( преди 9 години )
    По-голям спойлер + сдвоени ауспуси + по-големи спирачки + 25 к.с = нов модел?????Други фирми напълно преобразяват моделите си и едва тогава ги наричат "нови"
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 9 години )
    v taq industriq nea sluaini subitiq!
  • #1
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    тези "случайни изтичания" никога не са случайнипросто евтина но ефективна реклама