IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

LaFerrari докарва милиони на предприемчиви търговци

Вече 3 бройки от хиперколата се продават на вторичния пазар

LaFerrari докарва милиони на предприемчиви търговци

Компанията Ferrari полага огромни усилия, за да може нейният флагман LaFerrari да стане собственост само на избрани купувачи. Тези усилия обаче отиват на вятъра, сочи проучване на пазара на автомобилите втора ръка, проведено от Motor Authority.
LaFerrari докарва милиони на предприемчиви търговци
Вече трето поред LaFerrari с навъртян пробег е пуснато за продажба. Компания от Германия, продаващи автомобили втора употреба, предлага суперхибрида на всеки желаещ, който е готов да извади 2.6 млн. евро. Конкретната машина, ако се съди по обявата в интернет, е навъртяла всичко на всичко 100 км. Предишните две машини от модела, които се продават, са на собственици от Дубай, твърди изданието.

Ferrari пусна 499 бройки от модела, като ръководството на марката се надяваше те да станат собственост само на клиенти, които отговарят на необходимите условия. Най-важното от тях е всеки от тях да притежава поне 5 суперколи на марката. Всички автомобили бяха продадени, още преди да слязат от конвейра.

Италианците така и не обявиха цена на своя флагман, като в медиите се появиха твърдения, че той ще струва около 1.3 млн. евро. Това означава, че предприемчивите търговци изкарват почти още толкова от препродажбата на автомобила.

Снимка: Ferrari

Тагове: ferrari laferrari
0 от 500