IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ако суперколите имаха базови версии

Вижте как биха изглеждали със стоманени джанти и небоядисани брони

Ако суперколите имаха базови версии

Как биха изглеждали спортните и суперспортните автомобили ако се предлагаха в базови версии? На този въпрос отговаря независимият дизайнер X-Tomi.
Ако суперколите имаха базови версии
Той е създал изображения на най-популярните машини на пазара, като ги е оборудвал със стоманени джанти и небоядисани брони, с каквито обикновено се предлагат най-евтините версии на достъпните автомобили. При някои от моделите джантите са алуминиеви, но с нереално малък размер.

Разбира се, автомобили като McLaren 650S, Ferrari LaFerrari или Lamborghini Huracan няма как да излязат от завода в подобен вид. Съмняваме се дори производителите им да могат да си ги представят в такъв вид.
Ако суперколите имаха базови версии
Все пак преди време японската компания Subaru пусна подобна базова версия на своя BRZ (на снимката долу). Този модел обаче бе насочен към феновете на тунинга, които така или иначе отстраняват серийните джанти, брони и др.
Ако суперколите имаха базови версии


 

Тагове: x-tomi
0 от 500
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    WRC ( преди 9 години )
    готиноКолко различно зле изглеждат с железни джанти с висок профил. Браво на автора
  • #11
    11 rate up comment 4 rate down comment
    RRE ( преди 9 години )
    Samo Toyotata izglejda krasiva i taka.
  • #10
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Младен ( преди 9 години )
    Свежа идея. Евалата. Весело е!
  • #9
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Achtung до zoom in ( преди 9 години )
    на 100% си прав, но няма смисъл да спориш тук. 90% от Българите карат 20 годишни коли, купени преди 10 години с потребителски кредит и въобще не са влизали в представителство на някой от вносителите на коли или пък не дай се боже да се зачетат по-подробно в брошурката за конкретния модел. Дори елементарни неща липсват в базовата версия........
  • #8
    14 rate up comment 6 rate down comment
    до: zoom in ( преди 9 години )
    Пишеш големи тъпотии. През последните 10 г. съм купил 3 нови автомобила на които базовият цвят не е бил бялото. Не те знам ти кога си купувал НОВА кола, но май никога не си щом бълваш подобни щуротии. Нямам намерение да споря с теб или с който и да е по въпроса. Всеки може съвсем спокойно да влезе в който и да е сайт на марка автомобили, да пусне конфигуратора и да види,че не само бялото е базово.Дори в момента, последната ми НОВА кола е черен цвят без доплащане за него.Свери си часовника колега
  • #7
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Едни стоманени джанти и небоядисани брони ли правят един модел "базов"?
  • #6
    10 rate up comment 16 rate down comment
    zoom in ( преди 9 години )
    До анонимното под мен: явно, за последно ти се е налагало да си купуваш кола през соца. Бялото е основата и в ценовата листа не се води цвят и не се заплаща. Всички коли са бели преди да се нанесе следващия цвят, ако ще има такъв. Сега виж ексклузивния цвят на Ламбото или на Макларъна и ми кажи в коя базова версия има такива цветове. Не говорим за тези супер-коли, защото при тях концепцията за базово оборудване просто не съществува и поне за това си прав, че статията е ***.
  • #5
    16 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ако суперколите имаха базови версииПоредната *** статия. Всяка кола има базов модел. Какви екстри влизат в базовата версия е отделен въпрос. Между другото, повечето производители на коли дори в базовата версия нямат опция за стоманени джанти. Повечето са с алуминиеви. Само цолажа се различава в зависимост от пакета, който се поръчва.zoom in, би ли обяснил какво значи липса на цвят! Бялото цвят ли е или според теб не е? Я погледни, дали в базата не влизат и други цветове случайно!
  • #4
    18 rate up comment 4 rate down comment
    zoom in ( преди 9 години )
    Пропуснали са, фактът че базово оборудване означава и липса на цвят - трябваше всичките да са бели като служебни Дачии :-)))Какви са тези ексклузивни цветове ?!?
  • #3
    12 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Мерцедесът действително изглежда красив и така.