IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan пуска кросовър на базата на Micra

Моделът ще получи 1.6-литров двигател със 112 к.с.

Nissan пуска кросовър на базата на Micra

Компания Nissan публикува втори тийзър на новия си концептуален кросовър, чиято световна премиера ще се състои на стартиращото следващата седмица международно изложение в Сао Пауло. На снимката по-детайлно се виждат светодиодните фарове, решетката на радиатора и линията на прозорците.
Nissan пуска в серия кросовър на базата на Micra
Според информация на изданието Autoesporte, чийто представител е присъствал на закрита презентация на модела, в Nissan планират неговото пускане в серийно производство. Очаква се кросовърът да бъде изграден на платформата на Nissan March, който в Европа е известен като Micra. Задвижването ще бъде поверено на 1.6-литров бензинов мотор със 112 к.с. и вариаторна трансмисия CVT.

Преди 2 години японският производител отново използва автосалона в Сао Пауло, за да покаже концептуален кросовър. Тогава бе представен моделът Extrem, който също бе изграден на платформата на Micra и разчиташе на 1.6-литров бензинов двигател.

Новият всъдеход ще бъде с размерите на Ford EcoSport. Производството ще стартира в завода на Nissan в Бразилия, където се сглобяват моделите Versa и March. Срокове не се посочват.

Снимка: Nissan

 

Тагове: nissan micra
0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това им липсваше в гамата. Малка, бърза, икономична и високопроходима малка джипка. Мисля, че ще има дори по-голям успех, отколкото Кашкая. Донякъде ще се конглокира с Джук, но двете ще са за съвсем различни клиенти, така, че успех на Нисан!
  • #2
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    не тва ще е луд японски мъник за сняг и плажове, с разход 3-4/100. ще се харчи като топъл хляб!
  • #1
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Mmm ( преди 9 години )
    Тва,какво ще е-поредното рено? :D