IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda спира европейския Accord през 2015 г.

Мястото на седана ще бъде заето от два нови модела

Honda спира европейския Accord през 2015 г.

Компанията Honda е взела решение да спре производството на европейската версия на модела си Accord в началото на 2015 г. Неговото място на различните пазари ще бъде заето от новите седани Acura TLX и Honda Spirior, съобщи топ мениджърът на компанията Стивън Колинс пред Car Advice.
Honda спира европейския Accord през 2015 г.
Слухове за подобни намерения се чуваха от доста време, но за първи път са официално потвърдени от представител на компанията. Колинс бе категоричен, че стратегията на Honda да предлага две версии на Accord като цяло е била успешна, но настоящата ситуация на световните пазари е наложила промяната.
Honda спира европейския Accord през 2015 г.
Според топ мениджъра причината за решението не е в падащите продажби на модела в Европа, а в пускането на новата Acura TLX. Тя от своя страна вече замени на пазара в САЩ седана TSX, така че на практика на европейския и на американския пазар ще се предлага един автомобил.
Honda спира европейския Accord през 2015 г.
В Китай също предстои промяна, като се очаква до дни да бъде обявено пускането в серийно производство на Honda Spirior. Тя бе показана като концептуален модел през април и също ще заеме мястото на досегашния Accord за местния пазар.

Снимки: Honda

Тагове: honda accord acura tlx
0 от 500
  • #22
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Ганчев ( преди 9 години )
    Пичове, що се дървите постоянно на марки? Имам 2 хонди и едно бмв Е39, и двете марки, и двата континента (разбирайте европейски коли и японски коли) си имат своите плюсове и минуси. Защо все трябва да има злоба и псувни на коли? Всеки си кара марката, която си го кефи. Той си е решил така и ти не можеш с нищо да го накараш да я смени. Карайте си избранниците и си свиркайте, кефете се когато не се чупят и това е. Няма автомобил който да е вечен. Ако имаше такъв досега всички марки да са фалирали!
  • #21
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Кодошо до Дошо ( преди 9 години )
    Малкият:- когато хората минават на лазерни светлини, хундата още кара на жичка, справка легена;- когато хората вадят по 680 литра багажник от лимузина дълга 4.70, хундата е с 300литра НАДОЛУ, справка - пак оня леген, а пък се води уж семейна кола;- когато хората пускат за даден модел по 7-8 мотора,хундата е най-много на 2 и то с 300 зора;- когато хората на хечбек отиват към 400коня, хундата едва докретва до 300 и то след 5-6 години мъка...И що някои продават по 1 кола на всеки 30сек. а хундата прави по цели 15 продажби, ама годишно?И кво става с оня преносения NSX, дето вече 10г. го мътят и все не могат да го домътят, а??? Ха ха ха!
  • #20
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Who Cares ( преди 9 години )
    "Chervenoto bizhu" ne se prodava v USA. PLanovete sa TLX i TSX da bydat zameneni ot druga Acura. TSX vsyshtnoste po-malkata versiia na Acura ot TLX. Dnes nai-malkata e ILX. Tova na snimkata prilicha na Acura TL sys svetodiodi.Accorda na snimkata e po-krasiv ot prodavaniia v USA v momenta.
  • #19
    10 rate up comment 1 rate down comment
    ?!?!?! ( преди 9 години )
    Колко глупости са изписани?!?!?! Приемете го така - сменят името на модела , вече няма да е Акорд а TLX. до "така де" Доколкото си спомням предлаганите двигатели са 3 за модела и са добре подбрани- два бензинови 2,0 и 2,4 литра и дизел 2,2 . Трябваше да да предложат и 1,2 и 1,4 от Джаж??? Като при ВАГ-смехория Фабия и Октавия с 1,2 еднакъв мотор , но купетата - балкан разлика. Същото е и при Ауди и ФВ- за мен е безмисленно.
  • #18
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Червеното бижу, нито в САЩ, нито някъде другаде се продава. И не е Акорд. То си пише на табелата какво е, а и нещо друго да те светна, че това е концепт. Така, че когато даваш мнение се запознай малко повече с нещата! Още нещо те те открехна, че Акорда в Европа е по-красив от американския. Защо ще го спират е съвсем друга тема. Фирмена политика, стратегия и конюктура на пазара.
  • #17
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Европейската хонда е доста грозна в сравнение с червеното бижу на снимката което се продава в сащ.Що така?
  • #16
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Кукудошо ( преди 9 години )
    Кукудошо, малко по-долу ти зададох конкретен въпрос, на който ти отговаряш с поредната си порция глупости. За какви "допотопни екстри и некадърни решения" говориш? Дори и за най-големите *** подвизаващи се във този форум е ясно, че няма как да говориш за Хонда, освен ако не си най-големият *** от всички тук. И малкия ще викаш на малкия си...
  • #15
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    В тоя сайт яко се гъбаркат с народните каскети. Защо ли?
  • #14
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Номера да сложиш на хондата кожени седалки и дая кръстиш Акyра, може да мине само в щатите, там се лтжат лесно и нямат такива изисквания към лукса.Така ли?А номера да сложиш на Шкодата кожени седалки и да я кръстиш Алуди в Европа не минава а?
  • #13
    3 rate up comment 14 rate down comment
    Homer Simpson ( преди 9 години )
    Мале,,*** грозни ...тия онди.,как нема да ги спират.